Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις...

Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη ο Ιστορικός επί του Πανθρακικού, με τον Ντιγκινί στο 93' να ισοφαρίζει το γκολ του Καραμάνου και...


Στις καθυστερήσεις έχασε τη νίκη ο Ιστορικός επί του Πανθρακικού, με τον Ντιγκινί στο 93' να ισοφαρίζει το γκολ του Καραμάνου και να "κλέβει" την βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε άψογη αμυντική λειτουργία, όμως μία στιγμή αδράνειας στο φινάλε του αγώνα της στέρησε το "τρίποντο".

Έτσι οι κυανέρυθροι έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν την τρίτη τους νίκη στην Σούπερ Λιγκ και να ανέβουν σημαντικά στον βαθμολογικό πίνακα.


Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος από το ξεκίνημα του αγώνα θέλησε να μπει δυνατά και μόλις στο 13ο δευτερόλεπτο εκάνε την πρώτη του τελική ενέργεια, με το μακρινό σουτ του Μητρόπουλου να μπλοκάρει ο Αθανασιάδης.

Η «απάντηση» του Πανθρακικού ήρθε στο 6’, όταν ο Ντιγκινί με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα άουτ.

Τα επόμενα λεπτά δεν είχαν ιδιαίτερες συγκινήσεις, καθώς το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο, με τις δύο ομάδες να προσέχουν την άμυνα τους.

Ο Ιστορικός μετά το 16ο λεπτό ανέβασε την απόδοση του και στο 21 έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Καραμάνος βρήκε με πάσα τον Βιγιάλμπα έξω από την περιοχή του Πανθρακικού, ο Αργεντινός έκανε ωραίο σουτ, με την μπάλα όμως να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είχε μία ακόμη τελική προσπάθεια στο 36’, όταν ο Μπουμάλ του έδωσε την μπάλα, με το πλασέ του Αργεντινού όμως να μπλοκάρει εύκολα ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού.

Το «ανέβασμα» του Πανιωνίου στον αγωνιστικό χώρο έφερε… αποτέλεσμα. Στο 38’ ο Μπουμάλ έδωσε στον Μπακασέτα, αυτός με ωραία παράλληλα σέντρα βρήκε τον Καραμάνο, ο οποίος βγήκε μπροστά από τους αμυντικούς και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Στα εναπομένοντα εφτά λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Ο Ιστορικός μπήκε δυνατά με το ξεκίνημα της «επανάληψης» και στο 46’ ο Μπακασέτας δοκίμασε το πόδι του, με τον Αθανασιάδη να διώχνει με δυσκολία.

Η ομάδα του Ουζουνίδη έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα, μη αντιμετωπίζοντας ουσιαστικά προβλήματα από τους επιθετικούς του Πανθρακικού.

Η αμυντική λειτουργία των κυανέρυθρων ήταν άψογη, με τους παίκτες του Πανιωνίου να μπαίνουν δυνατά σε κάθε μονομαχία με τους αντιπάλους τους.

Στο 77’ ο δραστήριος Βιγιάλμπα τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να περνάει στην θέση του τον Τασουλή, ο οποίος και αγωνίστηκε ως αριστερό χαφ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Αθανασίαδη, με το μακρινό σουτ του Κόρμπου να μπλοκάρει ο πορτιέρο του Πανθρακικού.

Οι φιλοξενούμενοι περισσότερο με σέντρες προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Παπαδόπουλου, με την άμυνα του Πανιωνίου πάντως να είναι απροσπέλαστη.

Στο 93' όμως έγινε το... κακό. Μία στιγμή αδράνειας στην άμυνα του Ιστορικού έμελλε να του στερήσει τη νίκη. Ο Ντιγκινί βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ και έγραψε το τελικό 1-1, κλέβοντας την βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Μπακασέτας (86’ Σιώπης), Καραμάνος, Βιγιάλμπα (77’ λ.τρ. Τασουλής), Μπουμάλ (70’ Χαλκιαδάκης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Χαβίτο, Ροτζέριο (65’ Ηλιάδης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μακρόπουλος (52’ Βάλτερ), Χασομέρης (82’ Νικόλτσης)

Διαιτητής: Δ. Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγιοζόπουλος (Ημαθίας), Λάμπρου (Αν. Αττικής)
Τέταρτος: Γιάχος (Χίου)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια