Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστασίου: «Μεγαλύτερο πάθος ο Πανιώνιος»

Ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο πάθος από τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό έφτασε στη νίκη, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου. Αναλυτικά όσα...

Ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο πάθος από τον Παναθηναϊκό και γι' αυτό έφτασε στη νίκη, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Ερχόμενος μερικές φορές σκέφτομαι τι θα πω και είμαι προετοιμασμένος συνήθως για κάποια πράγματα. Νομίζω σήμερα δεν δείξαμε τίποτα από τα στοιχεία που δουλέψαμε σαν ομάδα. Ο λόγος; Δεν μπορώ να σας πω αυτή την στιγμή. Πρέπει να το συζητήσω με τους συνεργάτες μου. Το μόνο σίγουρο είναι πως χάσαμε τρεις βαθμούς από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη αλλά είχε μεγαλύτερο πάθος. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο».

Για την πίεση: «Το να παίζεις σε αυτό το επίπεδο και να θες να πετύχεις είναι να αντέχεις την πίεση. Εμείς σήμερα σε μεγάλο βαθμό δεν την χειριστήκαμε σωστά αυτή την πίεση. Δεν το έχω κάνει και δεν θα το κάνω, να μιλήσω δημόσια για κάποιον παίκτη. Το σίγουρο είναι πως αν θες να βγεις πρωταθλητής πρέπει να το δείχνεις. Δεν το δείξαμε. Για ποιον λόγο; Αφήστε να το συζητήσουμε με τους παίκτες και τους συνεργάτες μου».

Για τον ίδιο: «Προσωπικά η πίεση δεν με φοβίζει. Όταν δουλεύεις σε μια τέτοια ομάδα, ξέρεις πως είσαι υπό πίεση. Περνάμε άσχημη περίοδο με εναλλαγές στα αποτελέσματα, στην ψυχοσύνθεση μας. Πολύ εύκολα μπορούμε να πούμε αυτό ή εκείνο. Δουλεύουμε και ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πράγματα για κάποιους ή ο καθένας για το μυαλό του. Όσο προπόνηση και να κάνεις το μυαλό δεν μπορείς να το προπονήσεις».

Για το ματς: «Κάναμε κάποιες μεταγραφές για να ανεβάσουμε επίπεδο. Δεν έχουμε πάρει την βοήθεια που θέλαμε για διάφορους λόγους. Από την άλλη, παίζοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα με τους παίκτες που έχουμε, μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Το σημαντικό είναι να το δείχνουμε. Θέλει μεγάλη σκέψη και μεγάλη αναθεώρηση για τον τρόπο παιχνιδιού, για τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό μας. Όλα παίζουν ρόλο. Φάγαμε ένα γκολ από... μόνοι μας. Δεν έχουμε και την τύχη με το μέρος μας, το ξέρουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για τις ευθύνες: «Όλους μας αφορά. Δεν έβγαλαν ποτέ τον εαυτό μου έξω. Εγώ είμαι υπεύθυνος για την ομάδα, εγώ κρίνω ποιος θα παίξει. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, επιλέγοντας κάποιοι να σε βοηθήσουν και κάποιοι όχι. Βλέποντας τι έχουμε ζητήσει από τον καθένα σε ατομικό επίπεδο, θα πρέπει να αναθεωρήσουμε για αρκετούς παίκτες».

Για την συνέχεια και αν σκέφτηκε να παραιτηθεί: «Είναι τρίτη αγωνιστική, υπάρχει δρόμος, όλες οι ομάδες θα χάσουν βαθμούς. Πάντα μπορεί να ανατραπεί η άσχημη εικόνα, γιατί είναι ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να κερδίζεις συνέχεια. Οφείλουμε να το ανατρέψουμε. Δεν θα ήθελα να πω κάτι δημόσια, αν πω ή αν σκεφτώ κάτι θα το πω σε εκείνους που πρέπει».

Για το αν θεωρεί πως η εικόνα κάποιων παικτών είναι άμεση αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του: «Αυτό μπορούν να σας απαντήσουν οι ποδοσφαιριστές. Όσο προπόνηση και να κάνεις, επειδή οι φάσεις διαδέχονται η μια την άλλη το μυαλό πρέπει να λειτουργεί γρήγορα. Σε συγκεκριμένα πράγματα μπλοκάραμε. Το πως και το γιατί θα το συζητήσω με τους παίκτες. Δεν μπορώ να πω κάτι δημόσια πριν το πω με τους παίκτες. Όταν υπάρχει πίεση πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με αυτή. Τουλάχιστον ο καθένας αν έχει καθρέφτη σπίτι του να κοιταχθεί και να κάνει την κριτική του. Αυτό είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια».

Για το αν είναι ψυχολογικό ή αγωνιστικό το πρόβλημα: «Είναι ψυχολογικό. Τρώμε ένα γκολ, από ένα ανύπαρκτο φάουλ και στην ουσία βάζουμε την μπάλα μέσα. Εκεί θέλει ψυχολογία, θέλει προσωπικότητα και εκεί ερχόμαστε στα λόγια μου. Κάναμε μεταγραφές για να μας βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν μπορούν».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια