Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Ήταν δικό μας λάθος»

Πίκρα και απογοήτευση άφησε στον Πανιώνιο το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Αναλυτικά όσα είπε ...

Πίκρα και απογοήτευση άφησε στον Πανιώνιο το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Πανθρακικό, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ιστορικού στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: «Όταν δέχεσαι γκολ στην τελευταία φάση είσαι πικραμένος και απογοητευμένος. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και δεν ευθύνεται μόνο ο αντίπαλος. Δεν έπρεπε να αφήσουμε να γίνει τόσο εύκολα η σέντρα. Δεν ξέρω αν ήταν υπέρ μας ή κατά μας το πλάγιο. Ήταν δικό μας το λάθος. Το ελέγχαμε το παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Δεν είναι εύκολο για εμάς, τώρα μπαίνουν οι επιθετικοί μας παίχτες και μέσα από τα παιχνίδια θα βγάλουμε αυτά που πρέπει. Το πιο σημαντικό τώρα για εμάς είναι το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό».

Για την οπισθοχώρηση της ομάδας: «Δεν βγήκαμε μπροστά γιατί δεν είχαμε καλές συνεργασίες. Αυτό που σας είπα, δεν υπάρχει ακόμα η συνεργασία που θέλουμε στο επιθετικό κομμάτι, το δουλεύουμε στις προπονήσεις. Λέγαμε από την αρχή ότι σημαντικό είναι να παίρνουμε τους βαθμούς. Στην τελευταία φάση δυστυχώς πετάξαμε τους βαθμούς».

Για τον Ανσαριφάρντ: «Έρχεται και ο Ανσαριφάρντ. Ήταν σημαντικό το ματς και έπρεπε να πάρουμε λιγότερο ρίσκο. Δεν μπορούμε να βάλουμε στην ενδεκάδα πολλούς νέους παίκτες».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια