Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο: Ανακοίνωσε Δημητροκάλη

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Χριστίνας Δημητρ...

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η γυναικεία ομάδα Πόλο του Πανιωνίου, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Χριστίνας Δημητροκάλη.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Χριστίνας Δημητροκάλη.

Η συγκεκριμένη προσθήκη αναμένεται να προσδώσει εμπειρία και ιδιαίτερη δυναμική στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας, η οποία με προπονητή τον Νίκο Μπαμπάνα έχει στόχο να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο στην Α2 κατηγορία της φετινής σεζόν.

Οι διεθνείς εμπειρίες της Χριστίνας Δημητροκάλη, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων, όπου έχει αγωνιστεί με την εθνική Γυναικών σε αρκετές διοργανώσεις, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη νέα προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας.

Η 31χρονη αμυντικός έχει αγωνιστεί σε αρκετούς συλλόγους της Α1 κατηγορίας και συγκεκριμένα στον ΑΝΟΓ από τον οποίο ξεκίνησε, ενώ έχει φορέσει το σκουφάκι της ΝΕΠ, του Εθνικού, του ΝΟ Χανίων, του Τρίτωνα Αμαρουσίου, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε εκ νέου στην Α1 για τον ΝΟΒΑ, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ καλωσορίζει τη Χριστίνα Δημητροκάλη και εύχεται ο ερχομός της να γίνει το εφαλτήριο για την επιστροφή της γυναικείας ομάδας στον δρόμο των επιτυχιών".

Δεν υπάρχουν σχόλια