Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καραμάνος: «Να μας γίνει μάθημα»

O σκόρερ του Ιστορικού με τον Πανθρακικό Τάσος Καραμάνος, με δηλώσεις του, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας στο τελευταίο λεπ...

O σκόρερ του Ιστορικού με τον Πανθρακικό Τάσος Καραμάνος, με δηλώσεις του, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης της ομάδας στο τελευταίο λεπτό, όπου ισοφάρισε ο Πανθρακικός.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ναι μεν είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, αλλά θα ήθελα να συνδυαστεί με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα της ομάδας είναι πάνω από κάθε προσωπική επιτυχία.

Μετά το ματς με τον Αστέρα είχαμε βάλει στόχο να πάρουμε τη νίκη επί του Πανθρακικού για να ανέβουμε περισσότερο στην βαθμολογία. Δεν τα καταφέραμε, έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Μια αδράνεια συνολική στο φινάλε, μας στέρησε τη νίκη. Πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί, για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Πρέπει να συνεχίσουμε θετικά και με καλή σκέψη», ήταν τα λόγια του για να συνεχίσει:

«Δεν μας απείλησαν ουσιαστικά, είχαν κάποιες εξάρσεις επιθετικές, ήμασταν καλοί στα τρεξίματα μας, παίζαμε έξυπνα, αλλά στο ματς μας γύρισε η τύχη την πλάτη. Καλό είναι να μας γίνει μάθημα για να είμαστε έως το τέλος πάντα συγκεντρωμένοι».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια