Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στις δυνάμεις του...

...δυστυχώς η ΚΑΕ εγκαταλείφθηκε στην τύχη της! Η σημερινή κατάσταση αποδεικνύει δυστυχώς την πλήρη εξάρτηση των καλαθοσφαιρικών ή ποδοσφ...

...δυστυχώς η ΚΑΕ εγκαταλείφθηκε στην τύχη της! Η σημερινή κατάσταση αποδεικνύει δυστυχώς την πλήρη εξάρτηση των καλαθοσφαιρικών ή ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιριών από τους επιχειρηματίες.

Η ύπαρξη του Ιστορικού, αλλά και κάθε αθλητικού συλλόγου, είναι ανεξάρτητη από τις διαθέσεις ή και το μεράκι ακόμη, οποιουδήποτε επιχειρηματία ή επενδυτή! Πρέπει να στηριχτεί στις ίδιες του δυνάμεις, να θέσει γερές βάσεις για το μέλλον, να εκμεταλλευτεί και ν’ αναπτύξει τις υποδομές και τις ομάδες νέων.

Νομίζω ότι αν δε βρεθεί λύση σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική και όχι μόνο συγκυρία, ο Ιστορικός πρέπει να ξεκινήσει από τις μικρότερες κατηγορίες και με δουλειά μυρμηγκιού σταδιακά να φτάσει εκεί που του αξίζει.

Αν λοιπόν δεν βρεθεί/ουν σήμερα και όχι αύριο επενδυτής/ές (κανονικά έπρεπε ήδη να είχε/αν βρεθεί γιατί σήμερα μάλλον είναι αργά) να τρέξουν την ΚΑΕ πρέπει να υπάρξουν άνθρωποι οραματιστές που θα εφαρμόσουν το παραπάνω περιγραφέν περιληπτικά μοντέλο. Διαφορετικά ο μπασκετικός Πανιώνιος θ’ απαξιωθεί και είναι πολύ κρίμα για τους φίλους του και το Ελληνικό μπάσκετ!

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια