Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξηγήσεις περί... ΟΠΑΠ!

Ένα από τα βασικά θέματα που... καίνε την Σούπερ Λίγ είναι αυτό της χορηγίας. Πριν από λίγες μέρες στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγ...

Ένα από τα βασικά θέματα που... καίνε την Σούπερ Λίγ είναι αυτό της χορηγίας.

Πριν από λίγες μέρες στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε απορρίφθηκε η πρόταση του ΟΠΑΠ.

Μία από τις ομάδες που δεν συμφώνησαν με αυτή ήταν και ο Πανιώνιος, ο οποίος με ανακοίνωση του θέλησε τη Δευτέρα (14/9) να ενημερώσει για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σχετικά με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Δ.Σ. της Super League της 10/09/2015, που αφορούσε την ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης και την έννοια της <αρνητικής> ψήφου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προς αποφυγή παρερμηνειών της, θεωρούμε υποχρέωσή μας να διευκρινίσουμε τα εξής:

Όπως αυτό έχει καταστεί σαφές σε προηγούμενες ψηφοφορίες αλλά και στις πολύωρες συζητήσεις σχετικά με το θέμα αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ήταν υπέρ της αποδοχής και της υπογραφής της σχετικής συμβάσεως χορηγίας με τον ΟΠΑΠ.

Την ημέρα της ψηφοφορίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Χρήστος Δάρας, μετ’ επιτάσεως ζητούσε από το Δ.Σ. να προηγηθεί η επικύρωση απ’ αυτό, η άτυπη διαβεβαίωση που είχε δοθεί τις προηγούμενες ημέρες, τόσο από το προεδρείο όσο και από τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., ότι μικρό μέρος της χορηγίας θα διανέμετο στις 5 ομάδες και το οποίο θα συμπλήρωνε το ελλείπον ποσό από τη συμφωνία για την διαφήμιση της φανέλας, ούτως ώστε να ανέλθει στα περσινά επίπεδα της συμφωνίας καθώς και στην τροποποίηση του ύψους των ρητρών βίας που είχαν τεθεί από τον ΟΠΑΠ, πολύ σημαντικός όρος, που αφορά όλες τις ΠΑΕ, οι οποίες θα κινδυνεύουν ουσιαστικά να απολέσουν σημαντικά έσοδα τα οποία είναι απαραίτητα για την βιωσιμότητα των ΠΑΕ και κυρίως των οικονομικά ασθενέστερων.

Δυστυχώς η ενημέρωση μας, ότι ο ΟΠΑΠ, ήδη έχει αποδεχθεί την τροποποίηση των όρων αυτών, γεγονός το οποίο αν είχε περιέλθει σε γνώση της ΠΑΕ, όπως και ότι είχε αποφασισθεί τις προηγούμενες ημέρες από τη χορηγία της Super League, να συμπληρωθεί από το ποσό της χορηγίας το υπολειπόμενο ποσό για να ανέλθει αυτό στα περσινά επίπεδα για την διαφήμιση της φανέλας, θα επιβεβαίωνε με την ψήφο της, αυτό που κατά το παρελθόν είχε εκφράσει, ότι δηλ. θεωρεί την σύμβαση με τον ΟΠΑΠ ως την πλέον συμφέρουσα για την Super League λαμβανομένου υπ’όψη και των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σ’ αυτή ότι δηλαδή δεν υφίσταται η αποκλειστικότητα προβολής των προϊόντων του ΟΠΑΠ από το σύνολο των ΠΑΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια