Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ομάδα μας έχει μέταλλο»

Οι διοικητικοί ηγέτες της κυανέρυθρης ΠΑΕ, Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας μίλησαν σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη νίκη επί του Παναθηναϊκ...

Οι διοικητικοί ηγέτες της κυανέρυθρης ΠΑΕ, Νίκος Ζαμάνης και Χρήστος Δάρας μίλησαν σε ραδιοφωνικό σταθμό για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και γενικότερα για τον Πανιώνιο.

Ο Νίκος Ζαμάνης δήλωσε αναλυτικά:

- Ο στόχος παραμένει ο ίδιος; Η παραμονή;

"Ο Πανιώνιος φέτος δεν είναι για να σωθεί. Δεν είναι αυτός ο στόχος του. Έγινε αυτό για 1,5 χρόνο όταν υπήρξαν ανάγκες και προβλήματα. Η ομάδα εφέτος ξεκίνησε για να καταλάβει μια θέση ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πού θα φτάσουμε θα το δούμε στο τέλος. Κάθε ματς πηγαίνουμε να το κερδίζουμε, αλλιώς έστω να μην τον χάνουμε. Η ομάδα μας έχει μέταλλο. Κρατήσαμε το μηδέν με Ηρακλή και Παναθηναϊκό, αυτό κάτι λέει. Είναι, βέβαια, πολύ νωρίς να ευλογούμε τα γέννια μας. Μένουμε ταπεινοί σε όλο το πρωτάθλημα. Είμαι ταπεινός ως άνθρωπος, έτσι θέλω να είναι και η ομάδα. Οι υπερβολές και οι φανφάρες δεν είναι για εμάς".

-Την περιμένατε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού;

"Εγώ προσωπικά την περίμενα, γιατί η ομάδα είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, στοιχεία σκληρής ομάδας. Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον. Μόλις ο Ανσαριφάρντ και ο Βιγιάλμπα είναι απολύτως έτοιμοι, θα γίνουμε πιο ποιοτικοί".

- Έκανε μια δήλωση ο Μπακασέτας που έχει αξία: "Ξεκινήσαμε με δέκα Έλληνες συν το Μπουμάλ που μιλάει άπταιστα ελληνικά. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

"Την επόμενη φορά που θα κληθούν οι ομάδες να εξασφαλίσουν άδεια, εμείς θα την πάρουμε αυτή τη φορά. Αλλά και πάλι η βάση της ομάδας θα είναι με Έλληνες. Άντε να φτάσουμε τους πέντε ξένους. Την προηγούμενη φορά δεν καταθέσαμε φάκελο επειδή υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και χρωστούσαμε Τώρα έχουμε κάνει 1-2 βήματα παραπάνω προς το καλύτερο".

-Μιλήσατε μετά το παιχνίδι με κάποιον από τον Παναθηναϊκό;

"Τους υποδέχθηκα με τον καλύτερο τρόπο. Φύσσας, Βόκολος, Σαραβάκος ήταν δικά μας παιδιά. Ο Βόκολος και ο Φύσσας έχουν φέρει Κύπελλο στον Πανιώνιο. Τους ευχήθηκα καλή πορεία. Και εμείς στεναχωριόμαστε όταν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός δεν πάνε καλά στην Ευρώπη. Βλέπεις τι γίνεται στην Εθνική. Δεν γίνεται να έχει κατακλειστεί το ελληνικό πρωτάθλημα από ξένους".

- Όλοι μιλούν για το έργο του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη. Αν του προκύψει πρόταση από άλλη ομάδα πώς θα αντιδράσετε;

"Μόνο με μεταγραφή θα φύγει ο Ουζουνίδης. Του το έχω πει. Αν εξαιρέσεις τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που βγήκαν στην Ευρώπη, ο Πανιώνιος δεν έχει ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες".

Από την πλευρά του ο Χρήστος Δάρας είπε:

Για το πώς τα καταφέρνει ο Πανιώνιος: "Και πέρυσι είχαμε δηλώσει ότι είναι ο φονέας των γιγάντων. Και πέρυσι δεν πέρασε κανένας. Φέτος, κάναμε αρχή με τον Παναθηναϊκό. Η συνταγή είναι μία: Η ομάδα έχει ελληνόπουλα που διψάνε για διάκριση, αγαπούν αυτό που κάνουν και τρώνε ψωμί από αυτή την ομάδα. Αυτός είναι ο Πανιώνιος και αυτός θα συνεχίσει να είναι".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Οταν παίζεις ένα παιχνίδι με ομάδα με το βεληνεκές του Παναθηναϊκού, δεν μπορείς να προκαθορίσεις το αποτέλεσμα. Συνήθως αυτά τα ματς δεν είναι μέσα στον προγραμματισμό για να πάρεις βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός, αν του βγάλεις το τριφύλλι από τη φανέλα, μόνο Παναθηναϊκός δεν είναι".

Για το γκολ και την άμυνα: "Το δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να βάλεις γκολ. Ξέραμε όμως ότι αν προηγηθούμε είναι τόσο καλά στημένη η ομάδα μας και η άμυνά μας, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Η περσινή σεζόν που χάσαμε στη Λεωφόρο, ενώ προηγηθήκαμε στο φινάλε, μας έγινε μάθημα φέτος".

Για τον φετινό στόχο: "Ο στόχος είναι να σωθούμε γρήγορα. Φέτος, πέφτουν μόνο δύο ομάδες, αλλά έχουν ανέβει δύο πιο δυνατές ομάδες από αυτές που ήταν πέρυσι στην κατηγορία. Για τον Πανιώνιο, όπως είπε και ο προπονητής μας, χθες, τελείωσαν τα εύκολα παιχνίδια. Μιλάμε ρεαλιστικά πάντα, γιατί τα ματς που μετράνε για τη σωτηρία είναι με τους αντιπάλους που έχουμε τους ίδιους στόχους και οι τρεις βαθμοί μπορεί να μετράνε για έξι. Δεν είναι με τον Παναθηναϊκό".

Για τους στόχους του Πανιώνιου: "Το ματς, όπως και όλα τα ματς, τα φέραμε πάνω από τα μέτρα μας. Έχουμε πιάσει ταβάνι τις πρώτες αγωνιστικές και θα είναι ό,τι καλύτερο αν καταφέρουμε να κερδίσουμε μέσα στην Τρίπολη".

Οι δύο ισχυροί άνδρες του Πανιωνίου έκαναν τις δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport24 Radio".

Δεν υπάρχουν σχόλια