Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σενάρια για υποψήφιο αγοραστή...

Σε συζητήσεις για την εξαγορά της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου φέρεται να βρίσκεται η εταιρεία EUROINS, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσε...

Σε συζητήσεις για την εξαγορά της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου φέρεται να βρίσκεται η εταιρεία EUROINS, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "nextdeal".

Όπως έγινε γνωστό η ομάδα δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στην Α2 και αυτό προκάλεσε απογοήτευση και οργή στους φιλάθλους του Ιστορικού, που πιθανόν όμως να έχουν ευχάριστα νέα στη συνέχεια.

Όπως λοιπόν αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η ασφαλιστική εταιρεία EUROINS, που ανήκει στον όμιλο Eurohold, θέλει να κάνει «μπάσιμο» και στον αθλητισμό, με την εξαγορά του Πανιωνίου.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα τονίζει: «η εταιρία έχει ήδη προχωρήσει σε επαφές με στελέχη του ιστορικού συλλόγου, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία οικονομικού και νομικού ελέγχου (due diligence), με τα δύο μέρη να διερευνούν τη δυνατότητα της όσο το δυνατόν πιο γρήγορης ολοκλήρωσης αυτών των διαδικασιών».

Επισημαίνεται ότι ακόμη δεν υπάρχει καμία τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά οι όποιες επαφές βρίσκονται σε διερευνητικό επίπεδο.

Για να δούμε, λοιπόν, αν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο θέμα...



Δεν υπάρχουν σχόλια