Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Με αυτοπεποίθηση και τον κόσμο μας»

Πίστη στις ικανότητες της ομάδας τόνισε πως έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με...

Πίστη στις ικανότητες της ομάδας τόνισε πως έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό (13/09,20:30).

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ιστορικού στην κάμερα της Nova:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των «κυανέρυθρων» στην κάμερα της Nova

Για την διακοπή: «Σίγουρα ήταν καλή η διακοπή κυρίως για ομάδες σαν εμάς, που δεν είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ γρήγορα. Ήρθαν κάποιοι παίκτες στο τέλος, δεν ήταν ακόμα έτοιμοι από φυσική κατάσταση, δούλεψαν λίγο αυτό το διάστημα, οπότε ευελπιστούμε ότι θα παρουσιαστούν καλύτεροι και σ' αυτό το παιχνίδι που ακολουθεί, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν σημαντική η διακοπή. Το καλό για εμάς είναι ότι ήρθε μετά από ένα καλό αποτέλεσμα, οπότε δουλέψαμε με περισσότερο κέφι, περισσότερη διάθεση και ελπίζω να φανεί αυτό στο παιχνίδι της Κυριακής».

Για το πόσο χρόνο θα χρειαστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο σίγουρα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην πάθουν και καμία ζημία. Είδατε ότι οι αλλαγές που κάναμε ήταν πάνω σε αυτούς τους παίκτες. Δεν είναι έτοιμοι ακόμη να παίξουν 90 λεπτά σε υψηλό ρυθμό, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση που θα κάνουμε και ατομικά και σαν ομάδα. Δεν μπορείς να βάλεις τέσσερις καινούργιους παίκτες από την αρχή, γιατί ξέρεις ότι θα χρειαστείς να κάνεις αλλαγή. Οπότε θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε και σε αυτό το παιχνίδι και σε αυτά που ακολουθούν».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Για εμάς δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δεν είμαστε σε τοπ επίπεδο ώστε να πεις ότι θα έχουμε μέσα στη χρονιά εύκολα παιχνίδια. Από 'κει και πέρα σίγουρα υπάρχει ο σεβασμός στον αντίπαλο, που είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά από την άλλη υπάρχει η αυτοπεποίθηση στη δικιά μας ομάδα και στις ικανότητές μας. Παίζουμε στο σπίτι μας, στην έδρα μας. Θα έχει κόσμο και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει, να μας δώσει κίνητρο για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα, αλλά για μένα αυτό δεν είναι και το καλύτερο. Είναι πιο εύκολο να πάρεις από αυτές τις ομάδες ένα αποτέλεσμα όταν είναι χαλαρές. Πιστεύουμε στη δική μας ομάδα και στη δουλειά μας».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Στην αποφασιστικότητα που θα δείξουμε, στην οργάνωση και στη συγκέντρωση που θα έχουμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουμε σίγουρα να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το ρυθμό του, γιατί αν τους αφήσουμε να παίξουν όπως ξέρουν να παίζουν επιθετικά, θα έχουμε πρόβλημα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν».


Δεν υπάρχουν σχόλια