Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Κ20

Η ομάδα Κ20 του Πανιωνίου, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κοροπούλη, έλαβε μέρος στο τουρνουά "Χρυσοστόμεια" που διοργάνωσε η Τ...

Η ομάδα Κ20 του Πανιωνίου, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κοροπούλη, έλαβε μέρος στο τουρνουά "Χρυσοστόμεια" που διοργάνωσε η Τριγλία Ραφήνας.

Ενα τουρνουά στην μνήμη του Αγιου Χρυσόστομου Σμύρνης, ο οποίος αποτέλεσε και πρόεδρο του Πανιωνίου στη Σμύρνη.

Η ομάδα Κ20 του Ιστορικού, επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 της Δόξας Βύρωνα και στον τελικό ηττήθηκε στα πέναλτι 5-4 από τους διοργανωτές, μετά από έναν αγώνα που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Η διάρκεια των αναμετρήσεων ήταν 45 λεπτά και αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Δημήτρη Κοροπούλη αντιμετώπισαν τις αντρικές ομάδες, τόσο της Δόξας Βύρωνα, όσο και της Τριγλίας.

Απαντες συνεχάρησαν τον προπονητή του Ιστορικού, τόσο για την αγωνιστική αξία των παικτών του, όσο και για την αθλητική τους παιδεία και το ήθος που επέδειξαν στο τουρνουά.

Η αποστολή του Πανιωνίου αποτελούνταν από τους: Κατσάνο, Κιουρανάκη, Δρακά, Παπαχριστόπουλο, Ρόππα, Αρσενίδη, Οικονομίδη, Παούρη, Μήτκα, Μπαλάσκα, Πλούμη, Μαργκιέλη, Πόπα, Φινέτη, Λύτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια