Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός έδρας «τεσσάρα» η Κ20

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 του Ηρακλή, στο παιχνίδι που έγινε στο Καυτανζόγλειο, για τη 2η αγω...

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 του Ηρακλή, στο παιχνίδι που έγινε στο Καυτανζόγλειο, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Η ομάδα του Κοροπούλη ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην εμφατική νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 49' με διπλή προσπάθεια σε εκτέλεση πέναλτι ο Γκούμας. Το σουτ απέκρουσε ο πορτιέρο του Ηρακλή, αλλά στην επαναφορά ο παίκτης του Πανιωνίου σημείωσε το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 82', όταν μετά από όμορφη ενέργεια του Παναγιωτόπουλου, ο παίκτης του Ηρακλή Αβραμίδης δεν μπόρεσε να διώξει σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κερασίδης έγραψε το 3-0, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 ο Δάβρης στις καθυστερήσεις,

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ηλιάδης, Καλφούντζος (49' Κασαπίδης), Χουζούρης, Ράπτης, Αβραμίδης, Ρότα, Μπικιαρίδης (46΄Παναγιωτίδης), Βλαχόπουλος (77΄ Δάσκος), Καρακούτης, Συμεωνίδης, Αμαραντίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κουβέλης, Κιουρανάκης (46' Κερασίδης), Πολυχρονιάδης, Δάβρης, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Τζαφέρι, Καζβιρόπουλος (71' Γκίνι), Αράπης (46' Αντωνακόπουλος), Γκούμας, Παναγιωτόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια