Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στις 18:00 το φιλικό με Αχαρναϊκό

Στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (05/09) θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. ...

Στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου (05/09) θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική "δράση", καθώς λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, δεν θα πραγματοποιηθεί η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, πριν και κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα μπορούν στα γραφεία της ΠΑΕ να εκδώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους ή να το ανανεώσουν.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ: 

Φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό θα δώσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης και θα ξεκινήσει στις 18:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους και θα γίνει από τις θύρες 4, 5/6.Πριν και κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα του Μενιδίου, τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα είναι ανοικτά για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας και την ανανέωση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια