Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε καλό δρόμο του Μπουμάλ

Να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Ολιβιέ Μπουμάλ θέλει ο Πανιώνιος. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν αποτέλεσε έ...

Να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Ολιβιέ Μπουμάλ θέλει ο Πανιώνιος.

Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός την περασμένη σεζόν αποτέλεσε ένα από τα βασικότατα στελέχη του Ιστορικού και με τις εμφανίσεις του άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους κυανέρυθρους.

Μάλιστα, βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων, καθώς διαθέτει στοιχεία (ταχύτητα, επαφή με το γκολ) που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι απαραίτητα για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη θέση.

Πάντως, επιθυμία των ανθρώπων του Ιστορικού είναι να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον 26χρονο άσο και ήδη υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε καλό δρόμο και με τα τωρινά δεδομένα αναμένεται να υπάρξει συμφωνία.

Έτσι, αν όλα κυλήσουν θετικά, ο Μπουμάλ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο το οποίο θα εκπνέει το Καλοκαίρι του 2017 (σ.σ. το τωρινό του συμβόλαιο λήγει το επόμενο Καλοκαίρι).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια