Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παλικαρίσια και σημαντική νίκη…

…ήταν αυτή που πέτυχε ο Ιστορικός στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή! Παλικαρίσια διότι αφενός μεν επετεύχθη επί ενός αντιπάλου που είχε ...

…ήταν αυτή που πέτυχε ο Ιστορικός στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή!

Παλικαρίσια διότι αφενός μεν επετεύχθη επί ενός αντιπάλου που είχε την αριθμητική υπεροχή από νωρίς και αφετέρου επειδή η απόδοσή του κυμάνθηκε, το πολύ, σε μέτρια επίπεδα, ιδίως στο 1ο ημίχρονο! Σημαντική επειδή επετεύχθη εκτός έδρας και επί ενός αντιπάλου που θεωρητικά έχει τους ίδιους περίπου στόχους με τον Ιστορικό.

Η νίκη αυτή πρέπει να πανηγυριστεί όπως αρμόζει όμως δε χρειάζεται τα μυαλά των νεαρών ποδοσφαιριστών να πάρουν αέρα, αφού η ομάδα θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο. Επίσης δεν θ’ αποτελέσει έκπληξη αν το επόμενο διάστημα σημειωθούν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της ή ακόμη και μη αναμενόμενα αποτελέσματα! Στο σημείο αυτό χρειάζεται προσοχή, όλοι πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι και να εργάζονται συνεχώς με στόχο την βελτίωση του συνόλου σε όλους του τομείς!

Ο Πανιώνιος, περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, είναι ανέτοιμος αυτή την εποχή! Ιδίως στον επιθετικό τομέα υστερεί σημαντικά, όπως άλλωστε έχει διαπιστωθεί απ’ όλους! Οφείλεται στο ότι οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές του έφτασαν στην πλατεία καθυστερημένα και επομένως είναι ανέτοιμοι. Ταυτόχρονα η ομάδα δεν έχει αποκτήσει την απαιτούμενη συνοχή. Όμως οι ποδοσφαιριστές που έχουν αποκτηθεί, τηρουμένων των αναλογιών και των δεδομένων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ είναι καλοί και αν όλα εξελιχτούν φυσιολογικά, αναμένεται να βοηθήσουν. Τόσο ο Ανσαριφάρντ, που σήμερα έδειξε καλά στοιχεία, όσο και οι Χαλκιαδάκης, Καραμάνος κυρίως, αλλά και ο νεαρός Αργεντινός αριστερός εξτρέμ Βιγιάλμπα.

Η άμυνα σε γενικές γραμμές στέκεται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και αυτό είναι θετικό αφού απ’ εκεί πρέπει να ξεκινάει το χτίσιμο μιάς ομάδας όμως χρειάζεται και η επίθεση η οποία προσφέρει θέαμα και ουσία!

Επομένως ο Ιστορικός όσο πιο γρήγορα εμφανιστεί έτοιμος στους τομείς συνοχής και επίθεσης τόσο πιο γρήγορα θ’ αρχίσει ν’ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, να κερδίζει βαθμούς και να ικανοποιεί τους φίλους του. Και που ξέρετε; Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!

Πάνος Κατσούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια