Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης: «Να γεμίσει το γήπεδο με ΠΑΟ»

Το χρονικό σημείο που επιτεύχθηκε το γκολ και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Πανιώνιο την εκτός έδρας ν...

Το χρονικό σημείο που επιτεύχθηκε το γκολ και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Πανιώνιο την εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή, όπως δήλωσε στα panionianea.gr ο Μανώλης Σιώπης.
Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος του Ιστορικού παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την σημαντικότητα του «διπλού» στο Καυτανζόγλειο, το ερχόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον δικό του στόχο με την κυανέρυθρη φανέλα, στις δυσκολίες του φετινού πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμα του προς τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Σιώπη στα panionianea.gr:

-Μανώλη δύσκολη και σημαντική νίκη επί του Ηρακλή... 

«Πιστεύω πως πραγματοποιήσαμε μία αρκετά καλή εμφάνιση και ήταν πολύ σημαντική η νίκη μας γιατί επιτεύχθηκε κόντρα σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς στο πρωτάθλημα».

-Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Σίγουρα στο γκολ που πετύχαμε, αφού ήταν σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα. Βέβαια και στην πολύ καλή μας αμυντική λειτουργία».

-Όπως είπες και εσύ αμυντικά ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικός, επιθετικά όμως έχει ακόμα αδυναμίες. Πότε πιστεύεις ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα σε όλες τις γραμμές;

«Είναι λογικό να έχουμε επιθετικά αδυναμίες, γιατί οι περισσότεροι παίκτες σε αυτή την γραμμή είναι καινούργιοι και δεν είναι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων τους. Πιστεύω πως λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος τώρα, θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

-Με βάση το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν, φαντάζομαι ότι το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη σας δίνει ώθηση για τη συνέχεια…

«Ναι, εννοείται αυτό. Μάλιστα, πιστεύω πως από τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ηρακλή, σε κάνουν ομάδα και μία οικογένεια…».

-Επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Παναθηναϊκό, το πρώτο στη Νέα Σμύρνη για φέτος. Πως περιμένεις το ματς;

«Είναι ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Μπορούμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στο γήπεδο μας, για πρώτη φορά μαζί με τον κόσμο μας. Πιστεύω πως και με την διακοπή του πρωταθλήματος θα είμαστε πιο έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

-Είσαι αισιόδοξος πως μπορεί η ομάδα να πάρει τη νίκη;

«Φυσικά και μπορούμε τη νίκη. Αν δουλέψουμε σωστά τις δύο εβδομάδες, θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα».

-Το γεγονός πως στην άμυνα και στα χαφ η ομάδα είναι ιδία με πέρυσι φαντάζομαι πως είναι πολύ σημαντικό για εσάς…

«Είναι πολύ σημαντικό γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ξέρουμε τα μειονεκτήματα και τα προτερήματα και κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία μας μέσα στο παιχνίδι».

-Πέρυσι το δυνατό σημείο του Πανιωνίου ήταν το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε μεταξύ σας, κάτι ανάλογο να περιμένουμε και φέτος;

«Πιστεύω γι’ αυτό η ομάδα επιβιώνει κάθε χρόνο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο σύλλογος βελτιώνεται σε πολλούς τομείς και το πιο σημαντικό που τον κρατάει είναι ότι είμαστε οικογένεια».

-Πάμε σε εσένα τώρα. Έχεις ξεκινήσει και στα δυο παιχνίδια στο βασικό σχήμα, είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση σου;

«Πιστεύω ότι πρέπει να δουλεύω συνέχεια και να βελτιώνομαι. Όποτε με χρειαστεί η ομάδα και ο προπονητής θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

-Στόχος σου για φέτος;

«Όπως είπα και πριν, να βελτιώνομαι και να βοηθήσω την ομάδα να εκ0πληρώσει τους στόχους της».

-Πες μου δυο λόγια για το φετινό πρωτάθλημα που ήδη ξεκίνησε με ιδιαίτερες συγκινήσεις…

«Πιστεύω ότι έχει δυναμώσει το πρωτάθλημα από πέρυσι και φαίνεται πως θα έχει ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις».

-Κλείνοντας, θέλω ένα μήνυμα σου προς τον κόσμο της ομάδας;

«Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Πανιωνίου είναι πολυπληθής και απλά περιμένει να του δώσουμε εμείς το έναυσμα για να ξαναγεμίσει τη Νέα Σμύρνη. Πιστεύω πως με το διπλό στον Ηρακλή να μπορέσαμε να τους κάνουμε χαρούμενους και να είναι δίπλα μας, γεμίζοντας το γήπεδο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια