Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... δεξί η διαιτησία!

Τεράστια νίκη για τον Ιστορικό. Μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά του Ουζουνίδη ακόμα και με την... κακή διαιτησία, η οποία άρχισε από νωρί...

Τεράστια νίκη για τον Ιστορικό. Μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά του Ουζουνίδη ακόμα και με την... κακή διαιτησία, η οποία άρχισε από νωρίς φέτος να κάνει την εμφάνιση της στους αγώνες του Πανιωνίου.

Κόντρα λοιπόν σε όλους και όλα οι κυανέρυθροι δήλωσαν "παρών", δεν “μάσησαν” από την άδικη κόκκινη του Αργυρόπουλου στο 62’, δεν πτοήθηκαν από την όχι και τόσο καλή φυσική κατάσταση των περισσότερων παικτών και με πείσμα, αποφασιστικότητα κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από το «Καυτανζόγλειο» με 0-1.

Στην επίμαχη φάση του 62’ λοιπόν ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Κιοτζένη μέσα σε 1,5 λεπτό! Στην πρώτη κίτρινη ο αμυντικός των κυανέρυθρων έκανε καθαρότατο τάκλιν επάνω στην μπάλα, ενώ ο Κιοτζένης είδε όχι μόνο φάουλ αλλά και κίτρινη, ενώ στην επόμενη φάση αποβάλει τον δεξιό οπισθοφύλακα του Πανιωνίου για νέο μαρκάρισμα (το οποίο ήταν φάουλ) αλλά προφανώς η κόκκινη κάρτα είναι τελείως άδικη.

Με βάση λοιπόν το περιστατικό αυτό αλλά και τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι στο «Καραισκάκης» με το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού που δεν δόθηκε καθαρό χέρι στον Ντουρμάζ στην αρχή της φάσης, καταλαβαίνει κανείς πως η διαιτησία άρχισε από νωρίς τα τερτίπια της και πρέπει να αναμένουμε με… “αγωνία” την συνέχεια.

Ηλίας Γαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια