Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φόρεσε τα κυανέρυθρα...

Τους νέους του συμπαίκτες γνώρισε την Τρίτη (11/08) ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο νέος άσος του Ιστορικού φόρεσε για πρώτη φορά τα κυανέρυθρα,...

Τους νέους του συμπαίκτες γνώρισε την Τρίτη (11/08) ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο νέος άσος του Ιστορικού φόρεσε για πρώτη φορά τα κυανέρυθρα, ωστόσο δεν έκανε ατομικό πρόγραμμα, αφού ακόμα δεν είναι στο επίπεδο των υπολοίπων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Την Τετάρτη πάντως δεν αποκλείεται να ανεβάσει ρυθμούς και να πάρει μέρος στο πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, ο ο 21χρονος μέσος Πολύδωρος Γκέζος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Κηφισιά.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Γ' Εθνικής:

«Η ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού
Γκέζου Πολύδωρου με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Γκέζος Πολύδωρος γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1994 και έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους "Νεοσμυρνιώτες" από τον προηγούμενο χρόνο με ισχύ έως το καλοκαίρι του 2017.
Αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος, έχει καταπληκτική επαφή με τη μπάλα, εξαιρετική τεχνική και πολύ καλή τελική πάσα. Ο Πανιώνιος τον απέκτησε από τον Εθνικό Αστέρα σε μικρή ηλικία και ουσιαστικά αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Καλωσορίζουμε τον Πολύδωρο στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Η ΑΕ Κηφισιάς θα ήθελε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Πανιώνιος για την πολύτιμη βοήθεια της και την εμπιστοσύνη που έδειξε για την παραχώρηση με μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Γκέζου Πολύδωρου».


Δεν υπάρχουν σχόλια