Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπογράφει ο Βλάχος!

Παίκτης του Πανιωνίου αναμένεται να γίνει και... τυπικά ο Κώστας Βλάχος. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός γυμνάζεται κανονικά με τον Ιστ...

Παίκτης του Πανιωνίου αναμένεται να γίνει και... τυπικά ο Κώστας Βλάχος.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός γυμνάζεται κανονικά με τον Ιστορικό εδώ και αρκετές ημέρες και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 6/2/1995, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής.

Την σεζόν 2012/13 άνηκε στην ΑΕΚ και μάλιστα ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ακαδημία των "κιτρινόμαυρων".  Την επομένη χρονιά, με δική του απόφαση και της οικογένειας του, πήγε στον Ολυμπιακό και έγινε αρχηγός της ομάδας Νέων των "ερυθρόλευκων". Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός τον Φωστήρα, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League.

Oι κυανέρυθροι έκαναν την κίνηση τους, συμφώνησα με τον ποδοσφαιριστή και εντός των επόμενων ημερών ο 20χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό για τα επόμενα τρίχα χρόνια (ως ελεύθερος).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια