Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος ο Ιστορικός

Με τον Τασουλή νέο πρόσωπο, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας, αναχώρησε η αποστολή του Πανιωνίου για την Θεσσαλονίκη, που για την δεύτ...

Με τον Τασουλή νέο πρόσωπο, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας, αναχώρησε η αποστολή του Πανιωνίου για την Θεσσαλονίκη, που για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και συμπεριέλαβε κανονικά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Ανσαριφάρντ, Χαλκιαδάκη και Καραμάνο.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου:

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ηρακλή.

Μετά το τέλος της, ο προπονητής του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, Μαρίνος Ουζουνίδης, ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι: Παπαδόπουλος, Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βλάχος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Ντουρμισάι.

*Στο μεταξύ, ορίστηκαν και οι αρχηγοί για την νέα περίοδο και θα είναι οι: Μητρόπουλος, Οικονόμου, Κόρμπος και Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια