Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Για το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη»

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπον...

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του Πανιωνίου ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας, ενώ συμπλήρωσε ότι σταδιακά θα μπαίνουν κανονικά στην ομάδα όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Κάθε βδομάδα περιμένω την ομάδα μου καλύτερη και λόγω των παιχνιδιών και ιδιαίτερα με την είσοδο των νέων αποκτημάτων, οι οποίοι όμως δεν είναι 100% έτοιμοι θα μπούν σταδιακά στην ομάδα. Ξέρουμε ότι στην αρχή θα έχουμε πρόβλημα ομοιογένειας, αλλά μέσω των αγώνων θα βελτιωνόμαστε.

Ο Ηρακλής έκανε μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα, επέστρεψε στη Σουπερ Λιγκ όπου πιστεύω είναι η θέση του. Είναι λογικό να υπάρχει ενθουσιασμός στην ομάδα. Θα μπούνε δυνατά και θα μας πιέσουν και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ ότι θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν είναι το ίδιο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα δούμε διαφορετικά αυτό το ματς. Θα γίνουν και κάποιες μικροαλλαγές στο επιθετικό μας κομμάτι σε σχέση με την πρεμιέρα. Θα πάμε να διεκδικήσουμε στη Θεσσαλονίκη, δεν γίνεται να παίξουμε μόνο αμυντικά».

Νομίζω ότι χρειάζονται 2-3 εβδομάδες ακόμα για να είναι απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να τους βάλουμε σταδιακά στα παιχνίδια. Είναι καλοί παίκτες τόσο ο Καραμάνος με τον Χαλκιαδάκη όσο και ο Καρίμ με τον Βιγιάλμπα που δεν τους ξέρει ο κόσμος. Θα χρειαστεί λίγος καιρός όμως μέχρι να μπουν όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια