Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στις λεπτομέρειες

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ20 του Πανιωνίου στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Δημήτρη Κορο...

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ20 του Πανιωνίου στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη στάθηκε ιδιαίτερα καλά απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ρέντη, ωστόσο στις λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα με 1-0.

Οι κυανέρυθροι είχαν καλή αμυντική λειτουργία και προσπαθούσαν -κυρίως- με αντεπιθέσεις να "χτυπήσουν" τον αντίπαλο τους.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 69' ο  Κιρτζιαλίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει και στο 75' έχασε σημαντική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Παναγιωτόπουλος, μετά απο κόντρα επίθεση και πάσα ακριβείας του Καζβιρόπουλου, βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Κατσιμήτρου.

Το 1-0 έμεινε έως το τέλος, με τον Πανιώνιο να κρατάει την καλή εμφάνιση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Νικολάου, Βατουσιάδης, Ρέτσος (16' Τόλι) , Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας, Βάρκας (56' Τσιλίκης), Ανδρούτσος, Κουγιός (64' Κιρτζιαλίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Χαϊρούλα (62' Κιουρανάκης) , Πολυχρονιάδης, Tζαφέρι, Σταυρόπουλος, Πινιώτης, Γκίνι, Καζβιρόπουλος, Αράπης (62' Κερασίδης), Γκούμας (75' Παούρης), Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια