Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπολογίζεται ο Βιγιάλμπα

Μετά την πρεμιέρα στο «Καραισκάκη» και την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Ιστορικός έχει πλέον στο μυαλό του τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με...

Μετά την πρεμιέρα στο «Καραισκάκη» και την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Ιστορικός έχει πλέον στο μυαλό του τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή.

Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης στο εν λόγω ματς είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας. ενώ αναμένεται να έχει εντός αποστολής και τους... νεοφερμένους Ανσαριφαρντ, Χαλκιαδάκη, και Καραμάνο.

Βέβαια, δεν θεωρείται σίγουρο πως κάποιον εξ' αυτών θα βρεθεί το αρχικό σχήμα, αφού όπως τόνισε και ο ίδιος ο προπονητής, βρίσκονται λίγο καιρό στην ομάδα και δεν είναι 100% έτοιμοι από θέμα φυσικής κατάστασης.

Στο παιχνίδι του "Καυτανζογλείου" το παρών στην αποστολή του Πανιωνίου θα δώσει και ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα. Ο Αργεντινός νεαρός άσσος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είχε καταφτάσει η μπλε κάρτα του. Κάτι που εν τέλει έγινε και πλέον υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τέλος, να σημειώσουμε πως στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στον Ηρακλή αναμένεται να βρεθεί ο Χρήστος Τασουλής, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στην πρεμιέρα, καθώς ήταν τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια