Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα»

Οι Σωκράτης Διούδης και Νίκος Καθάριος μίλησαν για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό (23/08, ...

Οι Σωκράτης Διούδης και Νίκος Καθάριος μίλησαν για τον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό (23/08, 21:30).

Οι δύο παίκτες του Ιστορικού τόνισαν στην κάμερα της Nova:

Σωκράτης Διούδης
"Από τη μία περιμένω τον αντίπαλο να μπει πολύ δυνατά, καθώς είναι το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα του με αρκετό κόσμο. Από εκεί και πέρα ίσως μας βοηθήσει το γεγονός ότι μπαίνουμε απευθείας στα βαθιά γιατί στην προετοιμασία δουλέψαμε πολύ στο αμυντικό κομμάτι.

Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι οι επιθετικοί ήρθαν προς το τέλος. Οπότε αναγκαστικά προσέξαμε περισσότερο την άμυνά μας. Έχουμε αποκτήσει συνοχή, αρκετά παιδιά ήταν από πέρυσι. Αν εφαρμόσουμε το πλάνο μας και τις οδηγίες του προπονητή μας θα έχουμε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα".

Νίκος Καθάριος
"Η ομάδα θα είναι έτοιμη για το ματς με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία. Θα είναι ένα δύσκολο ματς για την ομάδα, όμως μας ενδιαφέρει να κάνουμε καλό ξεκίνημα και να πάρουμε ότι μπορούμε από το ματς. Πρέπει να κοιτάξουμε την τακτική μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Προσωπικά θέλω φέτος να δουλέψω και να δείξω μέσα στο γήπεδο αυτά που μπορώ να κάνω. Με τις οδηγίες του προπονητή και την δουλειά θα πάνε όλα καλά".



Δεν υπάρχουν σχόλια