Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Να είναι... Πάνθηρας στο Καυτανζόγλειο!

Την Κυριακή το βράδυ (30,08,  19:15) ο Πανιώνιος δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήμα...

Την Κυριακή το βράδυ (30,08,  19:15) ο Πανιώνιος δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σουπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ηρακλή προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Καλλονής και θέλει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα της μετά τον ερχομό στην μεγάλη κατηγορία.

Στην αντίπερα όχθη ο Ιστορικός θέλει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό και να προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο από το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι ελέω και του αρκετά δύσκολου προγράμματος στην συνέχεια.

Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί στο «Καυτανζόγλειο» στάδιο 51 φορές, με την ομάδα του Πανιωνίου να καταφέρνει να φεύγει με το “διπλό” στις αποσκευές της 7 φορές ενώ 17 ήταν τα παιχνίδια που τελείωσαν ισόπαλα.

Τελευταία φορά που οι Κυανέρυθροι έφυγαν με τη νίκη από την έδρα του Ηρακλή ήταν στις 18-10-2009 όταν είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0 για την 7η αγωνιστική, ενώ τη σεζόν 2010-2011 για την 27η αγωνιστική οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με το σκορ στο 1-1.

Πέρυσι για το θεσμό του κυπέλλου ο Πανιώνιος είχε γνωρίσει την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς, στο δεύτερο νίκησε με 2-0, όμως στα πέναλτι έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Βάζοντας λοιπόν “κάτω” τους αριθμούς και παρατηρώντας πως ο Ιστορικός από τις 51 επισκέψεις στο «Καυτανζόγλειο» έχει καταφέρει να φύγει τις 24 φορές με θετικό αποτέλεσμα, αναμένουμε ένα όμορφο, δυνατό και καλό ποδοσφαιρικό αγώνα και ελπίζουμε σε μια καλή εμφάνιση της ομάδας του Ουζουνίδη και γιατί όχι στην κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

Επιμέλεια: Ηλίας Γαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια