Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλικό και διαρκείας

Το δεύτερο του φιλικό προετοιμασίας στη Νέας Σμύρνη θα δώσει ο Πανιώνιος το Σάββατο (08/08) κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Μαρίνος Ουζουνίδη...

Το δεύτερο του φιλικό προετοιμασίας στη Νέας Σμύρνη θα δώσει ο Πανιώνιος το Σάββατο (08/08) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να "τσεκάρει" την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του  σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό ματς, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας -μετά την απόφαση- θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, την ημέρα του φιλικού από τις 10:00 το πρωί έως την λήξη του αγώνα θα μπορούν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου να αγοράσουν το διαρκείας τους για τη νέα σεζόν.

Η σχεττική ανακοίνωση:

"Το δεύτερο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας θα δώσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ το Σάββατο 8 Αυγούστου. Αντίπαλος θα είναι ο Λεβαδειακός, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα λειτουργήσουν κανονικά από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου για την έκδοση ή ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας. Μάλιστα θα παραμείνουν ανοικτά και κατά τη διάρκεια, αλλά και μέχρι τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τον ομάδα της Βοιωτίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια