Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα... ενίσχυσης!

Την μεταγραφική του ενίσχυση έχει βάλει... μπροστά ο μπασκετικός Πανιώνιος. Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός  Κώστας Σορώτος έχει κάνει τις...

Την μεταγραφική του ενίσχυση έχει βάλει... μπροστά ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός  Κώστας Σορώτος έχει κάνει τις εισηγήσεις του προς την διοίκηση και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τρεις παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στο να φορέσουν τα κυανέρυθρα.

Ο λόγος για τους Κώστα Φακοπουλίδη, Λάμπρο Βλάχο και Γιάννη Αναγνωστάκη. Και οι τρεις αθλητές αγωνιζόντουσαν στον Ηλυσιακό και έτσι ο νέος προπονητής του Ιστορικού γνωρίζει καλά τις ικανότητες τους.

Ο πρώτος ήταν ο άτυχος της περασμένης χρονιάς καθώς τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να μετρήσει πολλές συμμετοχές. Είναι 20 χρονών, έχει ύψος 1,92 μ. και αγωνίζεται στην θέση των γκαρντ.

Ο Βλάχος (2,01 μ. - 22 ετών) μετεγγράφηκε στον Ηλυσιακό από τον Ιωνικό Νικαίας. Την περσινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους», έχοντας 5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μάλιστα, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Πανιωνίου.

Ο Αναγνωστάκης (1,92 μ. - 22 ετών) ξεκίνησε από το εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στον Χολαργό. Πέρυσι με τον Ηλυσιακό είχε 8,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι φέρεται να εξετάζουν και την περίπτωση απόκτησης του πολύπειρου Γιώργου Τσιάκου. Ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ενδιαφέρον του Πανιωνίου υπάρχει και για τον Νίκο Κόκκαλη, ο οποίος αποχώρησε από τον Αετό και βρέθηκε στο ρεπορτάζ αρκετών ομάδων.

Ο 30χρονος φόργουορντ διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, ενώ πέρυσι είχε 13,9 πόντους κατά μέσο όρο σε 22 παιχνίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια