Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Θέλουμε χρόνο...»

Ο Πανιώνιος χρειάζεται ακόμα χρόνο για να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο τεχνικός του Πανιων...

Ο Πανιώνιος χρειάζεται ακόμα χρόνο για να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η ομάδα λόγω των μόλις τριών φιλικών που έδωσε στην προετοιμασία δεν είναι ακόμα έτοιμη στην φυσική κατάσταση, ενώ ανέφερε πως οι παίκτες που αποκτήθηκαν στην επίθεση είναι ποιοτικοί.

Παράλληλα, τόνισε -μεταξύ άλλων-  πως από την ήττα στο "Καραϊσκάκη" κρατάει την οργάνωση το αμυντικό κομμάτι.

Αναλυτικά:

Την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: Για εμάς ήταν το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσε να μας τύχει αυτήν την στιγμή. Μία ομάδα που δεν είμαστε έτοιμοι απο φυσική κατάσταση και έχουμε λίγα φιλικά στα ποδια μας. Και με μεσοεπιθετική γραμμή που έχει αλλάξει. Καλύτερα έτσι παρά με έναν αντίπαλο που θα ήταν ίδιας ή κατώτερης δυναμικότητας. Αμυντικά δεν είχαμε προβλήματα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τα 2 γκολ. Μας λείπει το κομμάτι της οργάνωσης και της επίθεσης. Αλλάξαμε 4 παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή και θέλουμε δουλειά ακόμα. Τρέξαμε περισσότερο απ' όσο περίμενα. Κανένας παίκτης από τα παιδιά που είχαμε μέσα δεν έχει παίξει 90 λεπτά. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει και το 3ο γκολ. Ήταν ένα χαζό γκολ. Όλα αυτά είναι μαθήματα. Σημασία έχει να κερδίσουμε όσο πιο πολύ χρόνο μπορούμε. Να βρεθούμε και να δούμε το στιλ που θα έχουμε φέτος. Πέρυσι είχαμε καλούς και γρήγορους παίκτες στο κέντρο. Με ταχυδύναμη και ποιότητα. Ο Ολυμπιακός θα είναι πιο καλός από πέρυσι. Και παίκτες στα άκρα έχει -που δεν είχε πέρυσι- και καλό παίκτη στην επίθεση. Θα είναι δύσκολα για όλους.

Την αλλαγή αγωνιστικού στιλ: Σας είπα πως θα αλλάξουμε το στιλ. Δεν είναι εύκολο να βρεις ταχυδύναμη και ποιότητα. Και ο Καραμάνος και ο Βιγιάλμπα και ο Ανσαριφάντ και ο Χαλκιαδάκης είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες. Θέλουμε χρόνο για να φτιάξουμε καλή ομάδα.

Την διαφορά με πέρυσι: Ναι εντάξει δεν γίνεται να ήμασταν το ίδιο. Πέρυσι ήμασταν πιεστικοί και παίζαμε κάθετα και με ποιότητα. Αυτοί που ήρθαν φέτος είναι ποιοτικοί και μπορούν να βοηθήσουν.

Την καθυστέρηση στην άφιξη παικτών: Εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα να τελειώνουμε γρήγορα μεταγραφές. Εδώ βλέπετε πως και ο Ολυμπιακός και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι δεν τελειώνουν τόσο γρήγορα. Εμείς δεν θέλουμε παίκτες από εξωτερικό. Πιο πολύ θέλουμε από Ελλάδα. Και ο Ανσαριφάντ είναι καλός παίκτης. Δεν ήταν να παίξει τόσο σήμερα αλλά θα τον δείτε στην πορεία. Για εμάς είναι ότι καλύτερο η πίεση τώρα. Είναι αλλιώς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Αστέρα και αλλιώς με ομάδες ίδιου επιπέδου. Εάν παίζεις με ίδιου επιπέδου ομάδες θέλεις ογάνωση και ποιότητα αλλά και αποτελεσματικότητα. Στοιχεία που δεν θα τα είχαμε τώρα για το κέντρο και την επίθεσή μας. Πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο από Ηρακλή και μετά να δούμε.

Την ενόχλησή του για τα 3 γκολ: Το 3ο γκολ ναι δεν χρειαζόταν. Ο Ολυμπακός δεν έκανε στην πλάτη μας κλασικές ευκαιριες. Το 2ο γκολ είναι και τυχερό γκολ. Εάν θα έμπαινε ένα γκολ να έμπαινε ένα άλλο γκολ. Από προσωπική ενέργεια παίκτη του Ολυμπιακού. Δεν είναι εύκολο για τόσα λίγα φιλικά παιχνίδια. Δεν είναι τόσο εύκολο για εμάς.

Το τι κρατάει: Την οργάνωση στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό κρατάω. Παρότι ήμασταν στο Καραϊσκάκη με πιο καλό αντίπαλο. Είναι κέρδος ο Ντουρμισάι που είναι νεαρό παιδί. Παίρνει εμπειρίες. Κερδίζουμε πράγματα. Κερδίζουμε και από τα λάθη μας. Να τα περιορίσουμε και στην συνέχεια να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια.

Τα τρεξίματα του Πανιωνίου: Ναι.Ήταν καλό για εμάς. Το πιο δυνατό ματς έως τώρα. Με Άρη Λεμεσού, Λεβαδειακό και Αστέρα ήταν τα ματς που παίξαμε. Και όταν παίζεις με τέτοιο αντίπαλο και πίεση πρέπει να τρέξεις. Και στο τέλος κάτι κράμπες που είχαμε ήταν κάτι το φυσιολογικό. Όχι εσκεμμένα. Δεν έγιναν σκόπιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια