Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε

Χαρούμενος από την εκτός έδρας νίκη του Πανιώνιου επί του Ηρακλή εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του ...

Χαρούμενος από την εκτός έδρας νίκη του Πανιώνιου επί του Ηρακλή εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός του Ιστορικού τόνισε -μεταξύ άλλων- πως οι τρεις βαθμοί ήταν μονόδρομος για την ομάδα. Παράλληλα, δήλωσε σίγουρος πως ο Πανιώνιος θα βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Όταν έχεις ένα τέτοιο πρόγραμμα όπως εμείς με δύο σερί παιχνίδια εκτός σε “Καραϊσκάκη”και “Καυτανζόγλειο” καταλαβαίνει εύκολα ο καθένας πως ο στόχος μας ήταν επικεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε πως δεν είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας. Δεν μου κάνει έκπληξη πως δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλουμε κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι μας. Υστερούμε δημιουργικά. Η νίκη μας είναι σημαντική. Επρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Πήραμε ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και με την πάροδο του χρόνου που θα μπουν και οι ποιοτικοί μας παίκτες θα αλλάξει η εικόνα. Το γκολ ήταν καθοριστικό. Στο λεπτό που ήρθε. Μία φορά τους βρήκαμε ανοργάνωτους και ευτυχώς για εμάς ήρθε το γκολ», είπε αρχικά κι εν συνεχεία τόνισε:

«Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω οι κάρτες στην αποβολή του Αργυρόπουλου βγήκαν εύκολα. Ο Ηρακλής πίεσε ήταν λογικό, όμως δεν κινδυνέψαμε πέρα από μία φάση με τον Μπουλούτ. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Αυτός ήταν ο στόχος και το πετύχαμε. Χαίρομαι που ο Ηρακλής επέστρεψε. Ο Ηρακλής αγωνιστικά ποτέ δεν έπεσε και αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια το πρωτάθλημα αυτό δεν είναι ίδιο με της Β’ Εθνικής. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα».

Για τις καθυστερήσεις: «Είχαμε προβλήματα με κράμπες. Παίξαμε μόνο τρία φιλικά. Δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό. Είχαν προβλήματα τα παιδιά. Για παράδειγμα ο Μπουμάλ είχε πρόβλημα δεν έκανε κάτι επίτηδες. Δεν έχουμε παιχνίδια εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια