Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Πανιώνιος είμαστε...»

Την πίστη του ότι στο τέλος της σεζόν ο Πανιώνιος θα έχει πετύχει τον στόχο τυ εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο έμπειρος προπονητής μί...

Την πίστη του ότι στο τέλος της σεζόν ο Πανιώνιος θα έχει πετύχει τον στόχο τυ εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο, για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, για τους παίκτες που αναδεικνύει ο σύλλογος, για το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά και για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει.

Αναλυτικά είπε...

Για τη νέα σεζόν: «Στόχος μας είναι να τελειώνουμε την υπόθεση παραμονή πολύ πιο γρήγορα και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Πέρσι η ομάδα ήταν πιο άπειρη, φέτος έχουν έναν χρόνο επιπλέον τα παιδιά. Νομίζω ότι θα έχουμε μία καλή σεζόν και με τις προσθήκες που κάναμε. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για μας, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Για το δύσκολο πρόγραμμα: «Το έχω ξαναπεί ότι από τη στιγμή που οι επιθετικοί μας ήρθαν προς το τέλος, είναι καλύτερο για μας να παίξουμε αυτά τα ματς. Προτιμώ αυτά από το να παίζαμε με ομάδες που θα έπρεπε να είμαστε πιο δημιουργικοί. Η αλήθεια είναι πως παρά τη δική μας προσπάθεια να έρθουν πιο γρήγορα κάποιοι παίκτες, δημιουργούνταν δυσκολίες. Ωστόσο, στο τέλος ήρθαν αυτοί που θέλαμε».

Για τους παίκτες που αναδεικνύει ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρσι είχε τέσσερις διεθνείς: «Τα προβλήματα της ομάδας είναι γνωστά, όπως γνωστή είναι και η προσπάθεια της ομάδας για να βρεθούν λύσεις και σιγά σιγά ο Πανιώνιος να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Σίγουρα όλοι θέλουμε ο Πανιώνιος να είναι ψηλά, αλλά πρέπει να δούμε την πραγματικότητα. Μέχρι αν γίνει αυτό, όμως, θα υπάρχουν δυσκολίες. Άρα ο στόχος είναι και να μείνουμε στην κατηγορία και να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία, αλλά ταυτόχρονα να προσπαθεί να φτιάξει κάποιους παίκτες για να μπορέσει να γίνει κάποια πώληση και να μπουν χρήματα στον σύλλογο. Θέλουμε να βγάλουμε νέα παιδιά και γι' αυτό οι περισσότεροι ήταν νεαροί. Θα μπορούσα να έχω πάρει πιο μεγάλους. Ένας από τους λόγους που ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια τα καταφέρνει, είναι γιατί έχει νεαρούς παίκτες που έχουν όρεξη να διακριθούν. Νομίζω ότι με τα παιδιά που έχουμε, κάποιοι θα κάνουν και πάλι την έκπληξη και ελπίζω να έχουμε και κάποιον στην Εθνική».

Για τον Καραμάνο: «Είναι ένας έμπειρος παίκτης, αν και όχι μεγάλος σε ηλικία. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Περιμένουμε πολλά. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, είναι η χαρά του προπονητή. Μας ενδιέφερε και το ύψος γιατί θέλαμε να βάλουμε και λίγο ύψος στην ομάδα».

Για τα νέα αποκτήματα και το βαθμό ετοιμότητάς τους: «Αυτή τη στιγμή τα παιδιά είναι πολύ πίσω. Γι' αυτό σας είπα ότι ίσως είναι και καλύτερα που παίζουμε στην αρχή τα δύσκολα ματς. Αυτό θα εξαρτηθεί και από τη δική μας τη δουλειά, αλλά και από τη θέληση των παιδιών. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους περιμένουμε να μπουν στο 100%. Γι' αυτό από το παιχνίδι της Κυριακής θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να μπαίνουν σε ρυθμό περνώντας και ως αλλαγή».

Για το νέο πρωτάθλημα και τον ανταγωνισμό που αυξάνεται: «Για τον Πανιώνιο δύσκολα είναι τα πράγματα, το ξέρουμε. Αλλά είμαστε ο Πανιώνιος, έχουμε στόχους, θέλουμε να πάμε καλά και να εμφανίσουμε κάποιους παίκτες. Στο τέλος νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Πέρσι νομίζω ότι παρότι σωθήκαμε στο τέλος, ήμασταν μία από τις καλύτερες ομάδες στο δεύτερο γύρο».

Δάρας, Ζαμάνης

Δηλώσεις έκαναν και οι διοικητικοί ηγέτες του Πανιωνίου , Χρήστος Δάρας, Νίκος Ζαμάνης.

Αναλυτικά:

Χρήστος Δάρας: «Η φετινή χρονιά ελπίζουμε με τις υποδείξεις του προπονητή και με τις μεταγραφές που κάναμε θα οδηγήσει ώστε να παίξουμε ομορφότερο ποδόσφαιρο και το κυριότερο να μην έχουμε ξανά το άγχος της κατηγορίας. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεκινήσουμε και θα τελειώσουμε με την ελπίδα ότι αυτή η ιστορική ομάδα δεν θα κινδυνέψει ξανά».

Νίκος Ζαμάνης: «Μετά από 1,5 χρόνο βαριάς βαριάς δουλειάς και μεγάλου άγχους που πέρασε ο σύλλογος και μέσα από την προσπάθεια την δικιά μας έχουμε καταφέρει να φτάσουμε στο σήμερα να φτιάξουμε μια ομάδα που έχει πλέον ρόστερ και πάνω σε αυτό χτίσαμε την φετινή ομάδα. Πιστεύουμε ότι το ρόστερ αυτό θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ο σύλλογος αυτός είναι μεγάλος, είναι βαριά η φανέλα του Πανιωνίου και οι παίκτες το έχουν εμπεδώσει. Για να μην λέμε μεγάλα λόγια όλα θα φανούν στο γήπεδο. Έχουμε καλύτερη ποιότητα και καλύτερο σύνολο και θέλουμε να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο να αγαπήσει την προσπάθεια που έχουμε κάνει και να μας υποστηρίξουν γιατί το αξίζουν τα παιδιά ο προπονητής κι εμείς».

Όσον αφορά το κοινό πλάνο που υπάρχει τόνισαν με μια φωνή: «Υπάρχει κοινό πλάνο, έχουμε κοινές φιλοδοξίες και θα το πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια