Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η «ακτινογραφία» των κυανέρυθρων

O Ιστορικός ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τα   panionianea.gr  περνούν από... ακτινογραφία τη...

O Ιστορικός ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τα  panionianea.gr περνούν από... ακτινογραφία την απόδοση των κυανέρυθρων ποδοσφαιριστών.

Του Γιώργου Καρμίρη

Παπαδόπουλος: Στα γκολ δεν φέρει ευθύνη και με τις επεμβάσεις του "έσωσε" την ομάδα από κάποια άλλα τέρματα. Θετική η εμφάνιση του.

Αργυρόπουλος: Σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία, όμως στο πρώτο γκολ δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ντουρμάζ, πριν δώσει την ασιστ στον Φορτούνη.

Οικονόμου: Λόγω της απουσίας του Τασουλή αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ήταν δυνατός στις διεκδικήσεις της μπάλας και δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα από την μεριά του.

Χατζηισαϊας: Ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποίησε πολλές ευκαιρίες μέσα από την περιοχή και αυτό σίγουρα πιστώνεται σημαντικά στα δύο στόπερ. Ο Χατζηισαϊας είχε καλές τοποθετήσεις απέναντι στους επιθετικούς του ΟΣΦΠ. Στάθηκε άτυχος στο δεύτερο γκολ, όπου η μπάλα χτύπησε στα πόδια του και άλλαξε πορεία.

Ρισβάνης: Ότι είπαμε για τον Χατζηισαϊα ισχύει ουσιαστικά και για τον Ρισβάνη. Πολύ καλός και στο "ψηλό" παιχνίδι.

Σιώπης: Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Έτρεξε αρκετά στο γήπεδο, όμως υπέπεσε σε αρκετά λάθη, ενώ έχασε εντελώς τον Φορτούνη στην φάση του 1-0 του Ολυμπιακού.

Κόρμπος: Ο Πανιώνιος "έχασε" την μάχη του κέντρου και σίγουρα τόσο ο Κόρμπος όσο και ο Σιώπης θα μπορούσαν να είχαν πραγματοποιήσει καλύτερη εμφάνιση. Βέβαια ο πρώτος είχε αρκετές σωστές τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο και πάλεψε κόντρα στους αντιπάλους του.

Μπακασέτας: Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός. Δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Είχε την καλύτερη σιτγμή του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο, με ένα σουτ που έδιωξε ο Ρομπέρτο.

Μασούρας: Η μπλε κάρτα του Βιγιάλμπα δεν έφτασε έγκαιρα στην Ελλάδα και έτσι ο Ουζουνίδης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον Μασούρα. Ο νεαρός άσος δεν μπόρεσε και αυτός να πάρει πολλές πρωτοβουλίες, καθώς γενικότερα επιθετικά η ομάδα δεν ήταν δραστήρια.

Μπουμάλ: Ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του Πανιωνίου στην επίθεση. Ζήτησε και πήρε μπάλα, προσπάθησε να δημιουργήσει "ρήγματα" στην άμυνα του Ολυμπιακού και έχασε την τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν το ματς ήταν στο 1-0. Πολλές φορές, όμως, κρατούσε την μπάλα παραπάνω από όσο έπρεπε.

Ντουρμισάι: Ο "μικρός" αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και δεν έγινε αποδέκτης της μπάλας πολλές φορές. Δύσκολα η μπάλα έφτανε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, με τον ρόλο του νεαρού άσου να είναι αρκετά άχαρος.

Αλλαγές

Μητρόπουλος: Ξάφνιασε πολλούς το γεγονός πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν ξεκίνησε τον Μητρόπουλο στο βασικό σχήμα. Όσο αγωνίστηκε ο έμπειρος μέσος είχε αρκετά τρεξίματα και ένα σουτ που πέρασε άουτ.

Ανσαριφάρντ: Ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος "τρέχει" για να φτάσει το επίπεδο ετοιμότητας των συμπαικτών του, αγωνίστηκε για περίπου 25 λεπτά και έδειξε με κάποιες κινήσεις του πως ξέρει μπάλα και έχει όρεξη για να πρεσάρει τους αντίπαλους αμυντικούς. Θα δείξει περισσότερα στη συνέχεια.

Καθάριος: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

1 σχόλιο

  1. Εμένα για αρχή σεζόν μου άρεσε η ομάδα, μπροστά με αυτούς τους παίκτες που έπαιξαν δεν περίμενα κάτι καλύτερο δεδομένου του αντιπάλου. Πίσω πολύ οργανωμένα παίξαμε , εντυπωσιακά θα έλεγα. Στο κέντρο μόνο απογοητεύτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή