Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δεν είμαστε έτοιμοι 100%»

Στο γεγονός πως η ομάδα έδωσε μόλιες τρία φιλικά και έτσι δεν ήταν 100% έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος στάθηκαν οι Παναγιώτης ...

Στο γεγονός πως η ομάδα έδωσε μόλιες τρία φιλικά και έτσι δεν ήταν 100% έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος στάθηκαν οι Παναγιώτης Κόρμπος και Λεωνίδας Αργυρόπουλος, μιλώντας για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών του Ιστορικού στη "Nova":

Παναγιώτης Κόρμπος
«Το ότι κάναμε μόνο τρία φιλικά και παίξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό την πρώτη αγωνιστική ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε, όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε και τρέξαμε πολύ. Δεν ήταν για 3-0 το σκορ. Χαλαρώσαμε στο τέλος και δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ. Ήταν πρώτη αγωνιστική και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα. Δουλειά και την Κυριακή θα πάμε για την εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Ηρακλή.

Από το ματς με τον Ολυμπιακό κρατάω την αμυντική λειτουργία και το τρέξιμο που είχαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Ο Καρίμ, ο Χαλκιαδάκης, ο Καραμάνος και ο Βιγιάλμπα ήρθαν πιο αργά και δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα εντελώς με την ομάδα. Όταν μπουν κανονικά και αυτοί θα δυναμώσουμε επιθετικά».

Λεωνίδας Αργυρόπουλος
«Ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο το ματς. Τρέξαμε, προσπαθήσαμε, όμως στο τέλος κουραστήκαμε παραπάνω και δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν είμαστε έτοιμοι 100%, έτοιμοι, δεν έχουμε παίξει πολλά φιλικά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Με τον Ηρακλή τώρα θα πάμε για ότι καλύτερο γίνεται, σίγουρα δεν είναι το ίδιο παιχνίδι όπως με τον Ολυμπιακό. Από το ματς εδώ κρατάμε την συγκέντρωση που είχαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Είχαμε τρέξιμο και διάθεση».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια