Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπογράφει ο Καθάριος, πλησιάζει ο Ρισβάνης

Την φανέλα του Ιστορικού για τα επόμενα τρίχα χρόνια θα φοράει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Νίκος Καθάριος. Οι κυανέρυθροι ήρθα ...

Την φανέλα του Ιστορικού για τα επόμενα τρίχα χρόνια θα φοράει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Νίκος Καθάριος.

Οι κυανέρυθροι ήρθα σε συμφωνία με την πλευρά του 21χρονου μεσοεπιθετικού και έτσι ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

Ο Καθάριος, ο οποίος το περασμένο εξάμηνο έδειξε στοιχεία του ταλέντου του με την κυανέρυθρη φανέλα, αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης, μπορεί να προσφέρει και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ θα αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή (άνηκε στον Ολυμπιακό).

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται και η απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη.

Ο Ιστορικός βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού αμυντικού, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά τις "υποθέσεις" των Χαλκιαδάκη, Ντίνα, αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις, με τα μηνύματα πάντως να είναι ενθαρρυντικά.

Αν λοιπόν, όλα κυλήσουν θετικά και ο Πανιώνιος προχωρήσει και στις τέσσερις εν λόγω προσθήκες, τότε χωρίς αμφιβολία ενισχύεται σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν και εν συνεχεία θα δοθεί βάρος στην απόκτηση ενός ικανού επιθετικού.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια