Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει για Ανσαριφάρντ (video)

Η περίπτωση απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ φαίνεται να προκρίνεται στον Πανιώνιο, για την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του φορ. Ο 2...

Η περίπτωση απόκτησης του Καρίμ Ανσαριφάρντ φαίνεται να προκρίνεται στον Πανιώνιο, για την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του φορ.

Ο 25χρονος επιθετικός αρέσει ιδιαίτερα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έχει ανάψει το... πράσινο φως για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Ιρανός άσος θεωρείται ένα από τα μεγάλα ονόματα της χώρας του, έχει φορέσει 47 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος και μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι ήταν στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Την περασμένη σεζόν έφυγε για πρώτη φορά από τη χώρα του, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την Οσασούνα, με την οποία και μέτρησε 16 συμμετοχές στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Στο πρωτάθλημα της πατρίδας του έχει αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να βοηθήσει και στα άκρα της επίθεσης.

Ο 25χρονος παίκτης, λοιπόν, φαίνεται να είναι ο "εκλεκτός" των κυανέρυθρων για την επιθετική γραμμή και μένει να φανεί αν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα έχουν αίσιο τέλος.

Πάντως, στον Πανιώνιο μελετούν προσεκτικά κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών και αν τελικά δεν προχωρήσει το θέμα του Ανσαριφάρντ, τότε θα κινηθούν για άλλους ποδοσφαιριστές.

Ποιος είναι...

ΟΝΟΜΑ: Καρίμ Ανσαριφάρντ
ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝ. 3/4/1990
ΥΨΟΣ: 1.87.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜ.: 47 ΓΚΟΛ: 9
ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜ./ΓΚΟΛ
07/12 Σαΐπα 123/55
12/13 Περσέπολις 31/8
13/14 Τράκτος 28/14
14/15 Οσασούνα 16/0

Δείτε τον Ανσαριφάρντ εν δράσει...


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια