Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος της νέας σεζόν...

Ο Ιστορικός ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο "κορμός" έχει διαμορφωθεί και τα p...

Ο Ιστορικός ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο "κορμός" έχει διαμορφωθεί και τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν τον Πανιώνιο της σεζόν 2015-16. (με όποιες "πινελιές" προκύψουν στη συνέχεια).

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή...

Στην θέση του τερματοφύλακα: Υπάρχουν δύο ικανοί γκολκίπερ, ο Νίκος Παπαδοπουλος που πέρυσι... με το σπαθί του πήρε την θέση βασικό και ο νεοφερμένος Σωκράτης Διούδης, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπριζ. Την "μάχη" για την τριάδα τερματοφυλάκων δείχνει να κερδίζει ο νεαρός Αστράς.

Δεξιά μπακ: Οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Βαλεντίνος Βλάχος θα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα της ομάδας. Αμφότεροι βρίσκονται από την περασμένη περίοδο στον Πανιώνιο και τους γνωρίζει καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αριστερά μπακ: Την θέση του βασικού αριστερού μπακ έχει "καπαρώσει" από πέρυσι ο Χρήστος Τασουλής. Πίσω από τον 24χρονο άσος υπάρχει ο Στέλιος Ποζατζίδης, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε πέρυσι.

Κεντρικοί αμυνικοί: Σε αυτή τη θέση υπάρχουν αρκετές και καλές επιλογές για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οικονόμου, Χατζηισαϊας και Ρισβάνης είναι οι παίκτες που θα στηριχθεί κυρίως ο προπονητής του Ιστορικού, ενώ υπάρχει και ο Γιαλαμίδης (αποκτήθηκε πέρυσι από τον Βατανιακό), αλλά και ο νεαρός Πινιώτης.

Αμυντικά χαφ: Κατά κύριο λόγο στα αμυντικά χαφ ο κορμός είναι ίδιος με πέρυσι. Κόρμπος, Μητρόπουλος και Σιώπης θα αποτελέσουν τα βασικά στελέχη στον άξονα, ενώ προστέθηκε και ο δυναμικός Πατσατζόγλου (από τα Ψαχνά). Φυσικά υπάρχει και ο Γκέζος (θα εξαρτηθεί από την προετοιμασία αν θα δοθεί ή όχι δανεικός).

Κεντρικά χαφ (8αρι που λέμε): Αποκτήθηκε με μεταγραφή ο Νίκος Καθάριος και εντείνονται οι προσπάθειες για να αποκτηθεί και ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης (ή κάποιος ξένος παίκτης) για την θέση αυτή.

Επιθετικά χαφ (10αρι): Για την συγκεκριμένη θέση φαίνεται πως προορίζεται να παίξει φέτος ο Τάσος Μπακασέτας, ενώ στο ρόστερ είναι και ο Μπούζας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πανιώνιος ψάχνεται για έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και σαν 8αρι και σαν 10αρι.

Δεξιά χαφ, δεξιά εξτρέμ: Οι Ολιβιέ Μπουμάλ και Γιώργος Μασούρας είναι οι παίκτες που προορίζονται για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δεξί άκρο της επίθεσης (στην προετοιμασία βρίσκεται και ο νεαρός Βουκελάτος που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης).

Αριστερά χαφ, αριστερά εξτρέμ: Ο Αργεντινός Βιγιάλμπα (ήρθε στην Ελλάδα και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει) θα είναι ο παίκτης που θα πάρει το "βάρος" της αριστερής πτέρυγας στην επίθεση. Ανάσες θα δίνει ο Μουζακίτης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε πέρυσι λόγω τραυματισμού.

Σέντερ φορ: Οι άνθρωποι του Πανιωνίου αναζητούν κυρίως στην ξένη αγορά τον ποδοσφαιριστή, που θα αποτελέσει τον βασικό επιθετικό της ομάδας. Μέσα από την προετοιμασία θα αποφασιστεί αν ο Ιστορικός κινηθεί και για δεύτερο σέντερ φορ ή θα δοθεί η ευκαιρία στον Φιόρι Ντούρμισαι. (Στα υπόψιν είναι ο Θωμάς Τσίτας της Καλλιθέας).

*Οι Δαμιανός Γκίνης (αμυντικό χαφ) και Γιώργος Μέξης (δεξί μπακ) θα δοθούν δανεικοί, κατά πάσα πιθανότητα στην Καλλιθέα, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Οι κυανέρυθροι πιστεύουν στις δυνατότητες και των δύο παικτών.

Αυτό λοιπόν είναι το ρόστερ του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν, με τα έως τώρα δεδομένα...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια