Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντύνεται στα κυανέρυθρα ο Χαλκιαδάκης!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Μπρούνο Χαλκιαδάκη βρίσκεται ο Πανιώνιος.  O 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αρέσει ...

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Μπρούνο Χαλκιαδάκη βρίσκεται ο Πανιώνιος. 

O 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αρέσει ιδιαίτερα στον Μαρίνο Ουζουνίδη (είχαν συνεργαστεί στον Εργοτέλη), βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ιστορικού και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία.

Τον Ελληνοβραζιλιάνο μεσοεπιθετικό είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη, όμως όπως έγινε γνωστό, δεν υπολογίζεται από τον σύλλογο του Πειραιά και στον Πανιώνιο κινήθηκαν άμεσα για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιστορικός τα έχει βρει προφορικά με τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται να τον ντύσει στα κυανέρυθρα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αν λοιπόν, όλα κυλήσουν θετικά, ο Ολυμπιακός από αυτή την -αναμενόμενη- συμφωνία θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του 22χρονου άσου.

Επίσημα από τον Πανιώνιο ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε διαψεύδουν, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως πολιτική του συλλόγου είναι να παίρνει ποδοσφαιριστές με κανονική μεταγραφή και όχι με την μορφή δανεισμού.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης




Δεν υπάρχουν σχόλια