Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γίνεται... κυανέρυθρος!

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται πλέον ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά τ...

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται πλέον ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης.

Οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του 22χρονου μεσοεπιθετικού και όπως όλα δείχνουν και ο Ολυμπιακός συμφώνησε να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, διατηρώντας όμως ένα ποσοστό μεταπώλησης του.

Ο Ελληνοβραζιλιάνος άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος γνωρίζει καλά την αγωνιστική του αξία από την συνεργασία που είχαν στον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Πειραιά είχε αποκτήσει τον Μπρούνο από τους Κρητικούς, όμως όπως έγινε γνωστό δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα (προπονητής ΟΣΦΠ) και έτσι οι κυανέρυθροι κινήθηκαν γρήγορα και φαίνεται πως θα υπάρξει αίσιο τέλος στο θέμα.

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή (26/07) βγήκε στην... επιφάνεια το όνομα του Ιρανού επιθετικού Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο 25χρονος διεθνής επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ισπανική Οσασούνα, φέρεται όντως να βρίσκεται στην κυανέρυθρη "λίστα", ωστόσο δεν είναι ο μόνος φορ που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο.

Όπως και να έχει, το επόμενο διάστημα αναμένεται να βρεθεί ο... εκλεκτός που θα καλύψει την θέση του βασικού επιθετικού της ομάδας...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια