Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ευχαριστούμε, περιμένουμε την επιστροφή σου...»

Ο Γιάννης Θωμάκος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Ιστορικό, μετά από πολυετή προσφορά στον σύλλογο και ο Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωση ...

Ο Γιάννης Θωμάκος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Ιστορικό, μετά από πολυετή προσφορά στον σύλλογο και ο Πανιώνιος με επίσημη ανακοίνωση του, τον ευχαριστεί θερμά για την παρουσία του στην ομάδα.

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι επισημαίνουν χαρακτηριστικά, αναφερόμενοι στον έμπειρο αθλητή,  πως "...θα περιμένουμε την επιστροφή στο σπίτι σου".

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Γιάννη Θωμάκο για την μέχρι σήμερα παρουσία του στο Σύλλογο και να ανανεώσει το ραντεβού μαζί του , όταν και όποτε το αποφασίσει ο ίδιος.

Ο Γιάννης μας ( ας μας επιτρέψει τον ενικό ) είναι ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές όχι μόνο του Πόλο αλλά ολόκληρου του Συλλόγου μας. Τα επιτεύγματά του τα αθλητικά είναι ζηλευτά και σηματοδοτούν μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας αθλητής στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ξεκινώντας από τις Ακαδημίες του, έχοντας το ταλέντο , την ικανότητα, το πείσμα και την όρεξη για δουλειά .

Θα συνεχίσουμε να σε καμαρώνουμε σαν πρωταγωνιστή , γιατί αυτό θα είσαι πάντα και θα περιμένουμε την επιστροφή στο σπίτι σου. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην καινούργια σου στάση , πριν την οριστική επιστροφή!!!!

Ευχαριστούμε...

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ."

Δεν υπάρχουν σχόλια