Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εμφάνιση Λιανού...

Ο Ηλίας Λιανός, ο οποίος για 10 χρόνια πρόσφερε τα μέγιστα στον μπασκετικό Πανιώνιο, αποφάσισε πέρυσι -ως γνωστών- να αποσυρθεί από τα κο...

Ο Ηλίας Λιανός, ο οποίος για 10 χρόνια πρόσφερε τα μέγιστα στον μπασκετικό Πανιώνιο, αποφάσισε πέρυσι -ως γνωστών- να αποσυρθεί από τα κοινά του συλλόγου και έκτοτε είχε χαθεί από τη Νέα Σμύρνη.

Tο προηγούμενο Σάββατο, όμως, -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "sdnay.gr"-, ο πρώην πρόεδρος του Ιστορικού εμφανίστηκε στο "Πλατειάκι", στο μαγαζί του παλιού παίκτη του Πανιωνίου, Μάκης Δρελιώζη.

Η παρουσία του, όπως είναι λογικό, δεν πέρασε απαρατήρητη και αρκετοί Φίλοι του Πανιωνίου, που τον αντιλήφθηκαν, έσπευσαν να τον ρωτήσουν για τον Ιστορικό.

Από την μεριά του ο Λιανός απέκλεισε την πιθανότητα επιστροφής του, είπε ότι τα χρέη, που υπήρχαν, τα έχει αποπληρώσει κατά 90% και τις επόμενες μέρες θα δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα, και υποστήριξε ότι η καλύτερη λύση τώρα για τον Πανιώνιο θα είναι ο εθελούσιος υποβιβασμός του στην Β' Εθνική για να γλυτώσει από τις δύσκολες καταστάσεις.

1 σχόλιο