Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δανεικοί οι Ρόπας, Αλεξανδρόπουλος

Με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στην ομάδα της Κηφισιάς παραχωρήθηκαν από τον Ιστορικό οι Ηλίας Ρόπας και Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος. ...

Με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στην ομάδα της Κηφισιάς παραχωρήθηκαν από τον Ιστορικό οι Ηλίας Ρόπας και Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές αγωνιζόντουσαν στην Κ20 του Πανιωνίου και αποφασίστηκε να πάρουν την ευκαιρία να παίξουν σε μία ομάδα Γ' Εθνικής, προκειμένου να βελτιωθούν και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Η ομάδα της Κηφισιάς ανακοίνωσε την συμφωνία με τον Πανιώνιο για τον δανεισμό των δύο εν λόγω παικτών, ενώ ευχαρίστησε την κυανέρυθρη ΠΑΕ για την στήριξη της.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«H ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ηλία Ρόπα και του Δημήτρη Αλεξανδρόπουλου. Οι δυο ποδοσφαιριστές την περσινή σεζόν αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας Κ-20 της ΠΑΕ Πανιώνιος και θα αποκτηθούν με τη μορφή δανεισμού.

-Ο Ηλίας Ρόπας είναι γεννημένος στις 14/2/1995 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ. Την περσινή σεζόν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και φέτος έρχεται στην ομάδα μας ώστε να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες.

-Ο Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος είναι γεννημένος στις 8/5/1995 και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, το έκανε το 2013 όταν υπέγραψε στην ομάδα νέων του Πανιωνίου ερχόμενος από τον Εθνικό Μελιγαλά.

Καλωσορίζουμε τους δυο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Το ΔΣ της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Πανιώνιος για την πραγματοποίηση των παραπάνω μεταγραφών και την στήριξη στην προσπάθεια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια