Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στην Τουρκία για... επιθεώρηση

Οι Αντώνης Μανίκας και Βαγγέλης Σουφλέρης βρίσκονται στην Τουρκία, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις, όπου θα βρει ο Πανιώνιος...

Οι Αντώνης Μανίκας και Βαγγέλης Σουφλέρης βρίσκονται στην Τουρκία, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις, όπου θα βρει ο Πανιώνιος κατά την διαμονή του στην γειτονική χώρα.

Ο Ιστορικός έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στην Τουρκία, με την κυανέρυθρη ΠΑΕ να ενημερώνει σχετίκα.

Η ανακοίνωση

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Αφιόν Καραχισάρ, βρίσκονται από την Τρίτη, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Αντώνης Μανίκας και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, Βαγγέλης Σουφλέρης.

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ έχει δεχτεί πρόσκληση για να συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στην περιοχή, από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου και σκοπός του ταξιδιού τους είναι να επιθεωρήσουν τις γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της πόλης.

Τα δύο στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ξεναγήθηκαν στο στάδιο όπου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά, το οποίο έχει 8 επίσης βοηθητικά γήπεδα, αλλά και στο γυμναστήριο το οποίο θα χρησιμοποιήσει η ομάδα κατά την παραμονή της στο Αφιόν Καραχισάρ.

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, θα ενημερώσουν την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ και την τεχνική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών τους με τους διοργανωτές του τουρνουά.

1 σχόλιο

  1. Θα μου επιτρέψει η διοίκηση να πω ότι είναι τραγικό λάθος και προσβολή προς την ιστορία του Πανιωνίου να δέχεται συμμετοχή σε τουρνουα της Τουρκίας. Εάν δεν το γνωρίζουν να τους πούμε ότι ο "Ιστορικός" είναι προσφυγική ομάδα η οποία έχει εκατοντάδες νεκρούς και ξεριζώθηκε από την έδρα της...
    Να σας θυμίζω ότι παρόμοιες σκέψεις είχαν γίνει και παλαιότερα από άλλες διοικήσεις, αλλά απορρίφθηκαν λόγω της κατακραυγής που υπήρξε. Βέβαια τώρα ίσως να μην υπάρξει μεγάλη κατακραυγή, επειδή δεν έχει μείνει και πολύς κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο...
    Λυπάμαι αλλά η νέα διοίκηση ξεκινάει πολυ στραβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή