Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η «πρώτη» της Κ20 (συνεντεύξεις-photos)

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (13/07) η Κ20 του Πανιωνίου. Τα panionianea.gr ήταν...

Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (13/07) η Κ20 του Πανιωνίου. Τα panionianea.gr ήταν εκεί.

Ο προπονητής Δημήτρης Κοροπούλης, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και ο διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Πανιώνιος Γιάννης Έβανς Παυλόπουλος, υποδέχθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, δίνοντας την... έναρξη της χρονιάς.

Τόσο ο Δημήτρης Κοροπούλης όσο και ο Γιάννης Έβανς Παυλόπουλος μίλησαν στους παίκτες, τους ανέφεραν τους στόχους της νέας σεζόν και εν συνεχεία οι κυανέρυθροι έπιασαν δουλειά.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με την μπάλα.

Κοροπούλης: «Καινούργια χρονιά με φιλοδοξίες»

Ο τεχνικός της Κ20 Δημήτρης Κοροοπούλης μίλησε στα panionianea.gr για τη νέα σεζόν της
ομάδας.

Ο νεαρός coach ανέλαβε το τμήμα την περασμένη περίοδο και άπαντες στον σύλλογο είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά και τα αποτελέσματα του.

Αναλυτικά ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε...

Για τη νέα χρονιά: "Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον σύλλογο, τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και εδώ στην Κ20. Ξεκινάει μία καινούργια χρονιά με φιλοδοξίες, με πολύ όρεξη για δουλειά. Έξι παιδιά από την περσινή ομάδα τώρα βρίσκονται στην προετοιμασία του Πανιωνίου και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Αυτό το στοιχείο μας γεμίζει χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε".

Για το ρόστερ: "Αυτή τη στιγμή το ρόστερ μας αποτελείται από παιδιά που υπήρχαν και πέρυσι στην ομάδα, ενώ προστέθηκαν και παιδιά από την Κ17, μετά από εισήγηση του προπονητή και συνεργάτη Δημήτρη Κουζινού. Υπάρχουν φυσικά και καινούργια παιδιά από το σκάουτινγκ του κ. Παυλόπουλου".

Για τον στόχο: "Ο πρώτος και βασικός μας στόχος είναι να ετοιμάζουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα. Είναι ευχή και επιθυμία όλων στον σύλλογο να συμβεί αυτό. Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θέλουμε μία ομάδα ανταγωνιστική. Να έχει πάθος, δίψα, να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια με όποιον και να παίζουμε, να έχουμε παίκτες μαχητές, οι οποίοι θα είναι ικανοί να φορέσουν την φανέλα του Ιστορικού".

Πινιώτης: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Από πλευράς ποδοσφαιριστών, ο Μιχαήλ Άγγελος Πινιώτης μίλησε στα panionianea.gr για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Ο νεαρός άσος την περασμένη χρονιά στάθηκε άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, όμως ήδη τον έχει ξεπεράσει και θα αποτελέσει και τη νέα σεζόν τον αρχηγό της Κ20.

Αναλυτικά ο Πινιώτης μίλησε...

Για τη νέα σεζόν: "Πιστεύω ότι η ομάδα και φέτος θα πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά. Έχουν έρθει και νέα ταλαντούχα παιδιά και θεωρώ πως και φέτος θα ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα".

Για τον τραυματισμό του: "Ήδη είμαι πολύ καλύτερα, ξεκίνησα και εγώ κανονικά προπονήσεις με την Κ20 και είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα".

Για την συνεργασία του με τον κ. Κοροπούλη: "Έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Με στήριξε πάρα πολύ και με τον τραυματισμό μου, ήταν δίπλα μου. Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα".

Δείτε φωτορεπορτάζ από την "πρώτη" της Κ20




















Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια