Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέλει να «δέσει» Τασουλή, Μπουμάλ

Δύο παίκτες του Ιστορικού που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που ολοκληρώθηκε ήταν οι Χρήστος Τασουλής και Ολιβιέ Μπουμάλ. Αμ...

Δύο παίκτες του Ιστορικού που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που ολοκληρώθηκε ήταν οι Χρήστος Τασουλής και Ολιβιέ Μπουμάλ.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν από την αρχή να αποτελέσουν βασικά "εργαλεία" της ομάδας και με τις εμφανίσεις τους δικαίωσαν την διοίκηση που τους έφερε στη Νέα Σμύρνη το περασμένο Καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο των Τασουλή, Μπουμάλ με τον Ιστορικό εκπνέει το Καλοκαίρι του 2016 και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr πρόθεση της διοίκησης του Πανιωνίου είναι να ανανεώσει την συνεργασία της με τους ΄δυο άσους για μία ακόμη χρονιά (σ.σ. έως το 2017).

Έτσι, οι άνθρωποι του Ιστορικού, μετά την ανανέωση συμβολαίου με τον Οικονόμου (έως το 2017), θέλουν να κρατήσουν στην Πλατεία και τους δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές, καθώς πιστεύουν πως αποτελούν σημαντικές μονάδες για την ομάδα.

Να σημειωθεί πάντως πως πιο εύκολη είναι η περίπτωση του Τασουλή. Αν ανανεώσει, όμως, και ο Μπουμάλ, τότε καταλαβαίνουμε πως δεν θα συνεχίσει στον Πανιώνιο ο Ιμπαγάσα, αφού με Οικονόμου και Μπουμάλ ο Ιστορικός θα έχει πραγματοποιήσει τις δύο ανανεώσεις που του επιτρέπεται με παίκτες άνω των 24.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ο Ιμπαγάσα έκανε φοβερή χρονιά πέρυσι , αλλά στην ηλικία που είναι δεν είναι εύκολο να την επαναλάβει , ειδικά αν επιβαρυνθεί και φέτος με 90λεπτα. Με αυτό το δεδομένο ίσως είναι καλύτερα να κρατήσουμε Μπουμάλ. Από την άλλη ο Μπουμάλ δύσκολα θα σου κερδίσει παιχνίδι και έχει μεταπτώσεις , από αυτή την απόψη καλύτερα ο Ιμπαγάσα. Προσωπικά προτιμώ τον Ιμπαγάσα καθώς δεν έχουμε αξιόπιστο κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή