Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πίστη στο πλάνο τους...

Ανέλαβαν την ομάδα στα δύσκολα, σε μία εποχή που οικονομικά μόνο καλή δεν είναι και κατάφεραν να βγάλουν τον σύλλογο από το αδιέξοδο. Ο...

Ανέλαβαν την ομάδα στα δύσκολα, σε μία εποχή που οικονομικά μόνο καλή δεν είναι και κατάφεραν να βγάλουν τον σύλλογο από το αδιέξοδο.

Ο λόγος για τους Νίκο Ζαμάνη, Χρήστο Δάρα και Κυριάκο Σκούρα, οι οποίοι βγήκαν μπροστά στα τέλη της περασμένης σεζόν, ανέλαβαν τον Ιστορικό και με το μεράκι τους, αλλά και την αγάπη τους για την ομάδα μπόρεσαν να διατηρήσουν τον Πανιώνιο στην Σούπερ Λιγκ (παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες) και τις δύο χρονιές.

Μάλιστα, οι δύο πρώτοι (σ.σ. Ζαμάνης, Δάρας) σε λίγες μέρες θα πάρουν ένα μεγάλο ρίσκο, αφού μετά από απόφαση τους οι μετοχές του συλλόγου θα περάσουν στο όνομα τους, με το χρέος του Πανιωνίου, το οποίο αγγίζει τα 5.200.000 ευρώ, μόνο ευκαταφρόνητο ποσό μα μην θεωρείται.

Βέβαια αμφότεροι οι δύο άνδρες είναι αποφασισμένοι να βγάλουν τον Πανιώνιο από τα δύσκολα μονοπάτια, στα οποία τον έφεραν προηγούμενες διοικήσεις και να τον οδηγήσουν ξανά εκεί που του αρμόζει. Έχουν πίστη στο πλάνο τους και γενικότερα υπάρχει αισιοδοξία πως τα πράγματα, κυρίως οικονομικά, θα πηγαίνουν συνεχώς από το καλό στο καλύτερο.

Σίγουρα το ρίσκο είναι μεγάλο, καθώς η ομάδα βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στο χείλος του γκρεμού, διοικητικά ήταν απροστάτευτη,οικονομικά τα χρέη ήταν τεράστια (και παραμένουν πολλά) ενώ και ο κόσμος του συλλόγου, βλέποντας αυτή την κατάσταση, είχε εγκαταλείψει το γήπεδο.

Πλέον, όπως ανέφερε πρόσφατα και με δήλωση του ο κ. Ζαμάνης, οι άνθρωποι του Ιστορικού περιμένουν έμπρακτη βοήθεια και από άλλους ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τον Πανιώνιο, προκειμένου να γίνει ξανά η ομάδα ισχυρή και ανεξάρτητη και φυσικά όλοι οι φίλαθλοι να καμαρώνουν τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας στις υψηλές θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου!


1 σχόλιο

  1. Μπράβο και στους τρείς...μην περιμένετε και πολλά απο άλλους , στα δύσκολα φαίνεται ο καπετάνιος...τουλάχιστον απο 1 διαρκείας του χρόνου όλοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή