Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοιτάει και Γεωργακόπουλο

Τον Γιώργο Γεωργακόπουλο εξετάζουν στον Πανιώνιο για να συμπληρώσουν την τριάδα των τερματοφυλάκων. Την δεδομένη στιγμή ο μόνος γκολκίπ...

Τον Γιώργο Γεωργακόπουλο εξετάζουν στον Πανιώνιο για να συμπληρώσουν την τριάδα των τερματοφυλάκων.

Την δεδομένη στιγμή ο μόνος γκολκίπερ που υπολογίζεται για τη νέα σεζόν είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Όπως έχουμε αναφέρει ο Γιαννακόπουλος δεν υπολογίζεται και θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ο Πολίτης, που αγωνίστηκε φέτος δανεικός στην Ζάκυνθο, αναμένεται να παραχωρηθεί και τη νέα σεζόν σε κάποια ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Έτσι, οι κυανέρυθροι κινούνται για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, με τον Διούδη (το σχετικό ρεπορτάζ) να είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος, για να "χτίσει" μία δυνατή δυάδα με τον Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά τον πιορτιέρο που θα κλείσει την τριάδα, αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας ανήκει στην Παναχαϊκή, πραγματοποίησε 13 συμμετοχές στην Football League και τα στοιχεία που διαθέτει φαίνεται να αρέσουν ιδιαίτερα στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Γεωργακόπουλος έχει γεννηθεί το 1992 έχει ύψος 1,86 και έχει αγωνισθεί, εκτός από την Παναχαϊκή, στον Αστέρας Τρίπολης, μετρώντας 15 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι έχει συμβόλαιο με την Παναχαϊκή μέχρι το 2017 και αν ο Πανιώνιος αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτηση του, είναι πιθανό να προσφέρει στους Πατρινούς έμψυχα ανταλλάγματα για να τον φέρει στη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια