Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διούδης, «Πάτσα» και επίσημα!

Μόνο οι ανακοινώσεις είχαν απομείνει για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές των Διούδη, Πατσατζόγλου στον Ιστορικό. Οι δύο ποδο...

Μόνο οι ανακοινώσεις είχαν απομείνει για να ολοκληρωθούν και τυπικά οι μεταγραφές των Διούδη, Πατσατζόγλου στον Ιστορικό.

Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και λίγο αργότερα ανακοινώθηκαν από την κυανέρυθρη ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας Σωκράτης Διούδης, αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την βελγική Κλαμπ Μπριζ, ενώ ο Βασίλης Πατσατχόγλου, που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και στόπερ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Η σχετική ενημέρωση του Πανιωνίου, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του:

"Πριν το ξεκίνημα της προπόνησης, υπέγραψε το συμβόλαιό του, ο Σωκράτης Διούδης. Ο διεθνής τερματοφύλακας ενσωματώθηκε έτσι στην προετοιμασία των "κυανέρυθρων", όπως και ο Βασίλης Πατσατζόγλου, ο οποίος θα είναι κάτοικος Νέας Σμύρνης για τα επόμενα τρία χρόνια".

Παράλληλα ανακοινώθηκε και επίσημα και η προσθήκη του γυμναστή Νίκου Γιάγκου στο τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου.

Ο νέος γυμναστής της ομάδας έχει πάρει το δίπλωμά του από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, απέκτησε Master με υποτροφία στη Ρώμη, ενώ έκανε και την πρακτική του στην πρώτη ομάδα της Ρόμα. Στην Ελλάδα έχει εργαστεί στον Αρη καθώς επίσης και στον Αιγινιακό, Βατανιακό, Πιερικό, Αχαρναϊκό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια