Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπόγρης: «Στον Πανιώνιο ήταν σούπερ...»

Ο πρώην σέντερ του Πανιωνίου, Γιώργος Μπόγρης, στο πλαίσιο συνέντευξης του σε ραδιοφωνικό σταθμό, θυμήθηκε τη χρονιά που αγωνίστηκε στη Ν...

Ο πρώην σέντερ του Πανιωνίου, Γιώργος Μπόγρης, στο πλαίσιο συνέντευξης του σε ραδιοφωνικό σταθμό, θυμήθηκε τη χρονιά που αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Πανιώνιο ιστορική και ρομαντική ομάδα, τονίζοντας πως θεωρεί δεδομένο ότι ο σύλλογος θα βρει ξανά τον δρόμο του.

«Στον Πανιώνιο ήταν σούπερ, είχα και τον Νίκο Παππά που ήμαστε φίλοι από μικροί, αλλά αγωνιστικά ήταν μία κρύο, μία ζέστη. Τότε εκείνη η ομάδα είχε πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο συν τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Αν έμενε μαζί, η Πλατεία θα ζούσε τρομερές στιγμές χωρίς καν ξένους!», ήταν τα αρχικά του λόγια για να συνεχίσει:

Ο Πανιώνιος είναι ρομαντική ομάδα, δεν είναι απλά ιστορική ομάδα. Είναι μεγάλη ομάδα. Και μόνο που ο Φάνης Χριστοδούλου, ο κορυφαίος όλων κατ’ εμέ έχει παίξει εκεί, είναι αρκετό. Ο Πανιώνιος δεν θα πάει χαμένος, έχει και τον κόσμο πίσω του. Τα καλύτερα έρχονται. Αν ο υποβιβασμός συνέβη για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, τότε όλα καλά, θα αναγεννηθεί ο Πανιώνιος. Ακόμα κι αν δεν βρει τον δρόμο του με την μία, αυτό θα γίνει, το θεωρώ δεδομένο», δήλωσε σχετικά στον NovaΣπορ fm. 

Δεν υπάρχουν σχόλια