Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεχωριστή στιγμή για την μικρή Γεωργία

Την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 19.00 στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο δέλτα του Παλαιού Φαλήρου, διεξήχθη αγώνας επίδειξης ανάμεσα στον Garry K...

Την Τρίτη 23 Ιουνίου στις 19.00 στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο δέλτα του Παλαιού Φαλήρου, διεξήχθη αγώνας επίδειξης ανάμεσα στον Garry Kasparov και 15 μικρούς Πρωταθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της γνωριμίας του κοινού με τον πολυχώρο που κατασκευάζεται και αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί περιελαμβάναν μια σειρά από πολιτιστικές δράσεις ανάμεσα τους και ο συγκεκριμένος αγώνα επίδειξης με την παρουσία του Garry Kasparov.

Η Γεωργία Κρατημένου ως Πρωταθλήτρια Αττικής στην κατηγορία της (κάτω των 10 ετών) απέκτησε το δικαίωμα να αγωνιστεί σε αυτή την μοναδική αναμέτρηση εκπροσωπώντας όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και τον Πανιώνιο Γ.Σ.

Ξεχωριστή και κορυφαία στιγμή για την νεαρή σκακίστρια που επιβραβεύεται για την συστηματική και σοβαρή δουλειά της. Ελάχιστοι αθλητές σε οποιοδήποτε άθλημα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν έναν ζωντανό θρύλο όπως συμβαίνει με τον Kasparov.

Το μέγεθος του επιτεύγματος είναι σημείο αναφοράς για την ίδια και τον ίδιο τον Σύλλογο καθώς επιβεβαιώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την παρουσία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. ανάμεσα στους κορυφαίους της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια