Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκαθαρίζει για Διούδη - Προτάθηκε ο Γκέλιος

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η "υπόθεση" του Σωκράτη Διούδη στον Ιστορικό. Οι κυανέρυθροι έχουν ξεχωρίσει ...

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η "υπόθεση" του Σωκράτη Διούδη στον Ιστορικό.

Οι κυανέρυθροι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 22χρονου γκολκίπερ, όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας στην θέση του τερματοφύλακα.

Ο ικανός πορτιέρο ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να επιθυμούν να τον φέρουν στη Νέα Σμύρνη με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να κατατεθεί και επίσημη πρόταση από πλευράς Πανιωνίου προς τον Βέγλικο σύλλογο, για τον διετή δανεισμό του Έλληνα τερματοφύλακα.

Έτσι, σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σχετικό θέμα, με τους κυανέρυθρους να είναι αισιόδοξοι.

Προτάθηκε ο Γκέλιος


Ένας ακόμη τερματοφύλακας που εξετάζουν στον Πανιώνιο είναι Γιάννης Γκέλιος.

Η περίπτωση του 23χρονου γκολκίπερ προτάθηκε στους "κυανέρυθρους" και εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Γκέλιος ανδρώθηκε και έπαιξε επαγγελματικά στην Άουγκσμπουργκ, αλλά η απόφασή του είναι να αποχωρήσει από την Γερμανία, καθώς δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε.

Για την απόκτηση του έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Γερμανία και στον Ιστορικό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι να υπάρχουν ιδιαίτερα καλές λύσεις στην συγκεκριμένη θέση και έτσι γίνεται προσπάθεια για να αποκτήσει η ομάδα δύο ικανούς τερματοφύλακες, οι οποίοι μαζί με τον Παπαδόπουλο θα αποτελέσουν μία δυνατή τριάδα.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που "καρποφορήσει" η περίπτωση του Διούδη, αλλά και αυτή του Γκέλιου ή κάποιου άλλου αξιόλογου τερματοφύλακα, τότε οι κυανέρυθροι θα ενισχυθούν σημαντικά στην θέση "1".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια