Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει για Ντίνα

Ο Θανάσης Ντίνας αρέσει ιδιαίτερα -όπως είχαμε  γράψει και την Παρασκευή (19/06 ) -  και στον Πανιώνιο προχωρούν για την περίπτωση του. ...

Ο Θανάσης Ντίνας αρέσει ιδιαίτερα -όπως είχαμε γράψει και την Παρασκευή (19/06)-  και στον Πανιώνιο προχωρούν για την περίπτωση του. 

Ο Ιστορικός θέλει να ενισχυθεί στην γραμμή των πλάγιων επιθετικών, ώστε να αναπληρωθούν τα κενά που άφησαν οι αποχωρήσεις των Φούντα, Κολοβού και ο άσος του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο κυανέρυθρο... στόχαστρο.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 21 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με τους "πράσινους", έχει στοιχεία και αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αρέσουν κυανέρυθρους.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του Παναθηναϊκού και πρόθεση τους είναι να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, με τους "πράσινους" να διατηρούν έναν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ντίνας δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα του, όμως όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Αναστασίου (προπονητής ΠΑΟ) και έτσι στον Πανιώνιο αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να τον φέρουν στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια